Promet

Autor nukleusri, Studeni 29, 2007, 11:36:18

kico101

Sa web-a Autotroleja:
POVREMENO ZATVARANJE ŠKURINJSKE CESTE

KD Autotrolej obavještava sve korisnike naših usluga kako će u razdoblju od 14. listopada do 12. prosinca 2010. godine dnevno u 9, 11, 13 i 15 sati biti za sav promet zatvarana Škurinsjka cesta zbog miniranja. Iz tog razloga moguće je manje kašnjenje naših linija koje prometuju navedenom prometnicom.

Koga se minira i zašto? 8-8 ;D
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Shole

Da, dobro pitanje, šta se uopće minira !?  Lijepo da su stavili obavjesti al čisto sumnjam da će 5A kasnit.  A i da da niko nebi primjetio

kico101

Jedino, možda, ako sređuju one stijene oko nove garaže Autotransa. Hm. ???

mivano

Citat: kico101  u Listopad 17, 2010, 10:49:39
tamo se pravi neka nova trgovina autima

kico101

Citat: mivano  u Listopad 17, 2010, 13:49:15
Citat: kico101  u Listopad 17, 2010, 10:49:39
tamo se pravi neka nova trgovina autima
A dobro će ga opalit po džepu, ako zbog trgovine 2 mjeseca diže kamen u zrak. ;D

Berlingo

Porsche centar. Njega mogu opaliti po dzepu, nece puno osjetiti.

Berlingo

Neznam da li je tko primjetio ili cuo. Sutra u vremenu od 11 do 12 sati biti ce zatvorena rijecka zaobilaznica od cvora Orehovica do cvora Skurinje, dakle u smjeru zapada, a razlog je prometni ocevid (pokazna vjezba). Cini mi se da sam tako cuo. Ako neko zna neka napise vise. Dakle ocekujte guzve i kamione u centru grada jedno kratko vremensko razdoblje.

Berlingo

Citat: Berlingo  u Listopad 17, 2010, 15:15:42
Porsche centar. Njega mogu opaliti po dzepu, nece puno osjetiti.
Da nebi bilo da Berlingo pise gluposti.

Berlingo

Danas ujutro radovi u Osjeckoj ul.

I biser svih bisera. RI 454 RP. U pitanju je najuzi dio Drage, kolega s Hreljina mi mogao tocno napisati kako se zove. Ali da nema mijesta, stao bi kamion do njega. Ja bi mu uzeo sve moguce dozvole i gradjevinsku, ribicku...

421

RI 454 RP je stao točno ispred lanca!
Na samo 5 minuta da nešto istovari, zato nije upalio sva četiri...
Ma sve je po propisu!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Berlingo

Snimano u petak na Marinicima. Tako je bilo i jucer, vjerovatno i danas. Koliko sam vidio podizu se i betoniraju sve sahte koje su bile ulegnute.

ikar

Ova slikana je bila živi užas!!!

MB Citaro

lijep onaj žuti punto

Berlingo

Citat: ikar  u Listopad 24, 2010, 18:13:55
Ova slikana je bila živi užas!!!
Mislim da su to najbolje osjetili ovi koji voze 20A! Ja znam kako je s Ivecom. Uzas!

Shole

Nadam se da će tim zahvatom bit ubuhvaćena i dionica od okretišta Turkovo do škole na Pehlinu jer ono je stvarno čudo neviđeno. Neznaš dali bi vozio uz trotoar, po sredini, cik cak, osmice radio...... Kako god ideš možeš samo uz silni trud pogodit manju šahtu jer izbjeć se nemogu nikako. Em šta su kretenski postavljene na pola metra od trotoara, taman na "trkaću putanju", svaka ima i neki defekt. Ili je iskočila ili je propala ili oboje(svaka strana svoje)