Bosnaexpres Doboj Jug

Autor lav, Prosinac 07, 2007, 20:01:16

Tomek

Grandiozna Setra S317HDH danas otišla za Doboj Jug. Osim vozača i zagrebačkog prometnika koji su ljubezno dočekivali putnike tu je bila i jedna lijepa djevojka stuardesa   :)

anel

Citat: Tomek  u Kolovoz 06, 2010, 16:38:52
Grandiozna Setra S317HDH danas otišla za Doboj Jug. Osim vozača i zagrebačkog prometnika koji su ljubezno dočekivali putnike tu je bila i jedna lijepa djevojka stuardesa   :)
http://i959.photobucket.com/albums/ae71/autobusi99/060820106836.jpg

Da u pravu si Setra je baš grandiozna, inače meni omiljena, a ni stuardesa nije loša..
BITI VOZAČ AUTOBUSA JE ČAST!!!

maly

Večer,samo pitanje jedno,jel istina da ova firma ima hostese u autobusima i ako ima koja je njihova funkcija.To mi se čini super idejom pa me zanima kako to funkcionira.   HVALA

elvis

Istina je da par cura radi u ovoj firmi,na liniji za Sarajevo naplacuju karte,primaju i predaju posiljke....ukratko rade kao i muski kondukteri...

doBUS

Citat: maly  u Kolovoz 13, 2010, 20:29:02
Večer,samo pitanje jedno,jel istina da ova firma ima hostese u autobusima i ako ima koja je njihova funkcija.To mi se čini super idejom pa me zanima kako to funkcionira.   HVALA

Da imaju hostese na liniji Teslic-Zagreb ide hostesa i vozac,na liniji Teslic-Zagreb-Rijeka idu 2 vozaca i jedna hostesa,na liniji Tesanj-Sarajevo ode hostesa i vozac.Njihova funkcija je da sluze kafu  u autobusu,djele vizit karte,bonbone,vode racuna o prtljagu pa cak mislim da i pisu karte

maly

Hvala lipa na info,svaka čast tim djevojkama jer ja mislim da kod nas u HR je nemoguće naći djevojku da bi se bavila takvim poslom (čast izuzetcima kolih je mislim 1%)  >rigoleto<.Super sve pohvale gazdi i vozačima.

ist

Tomek

Prije desetak godina, a Contus inače više ne postoji.

tomo

HARE TOURS

Ma gigantska firma.u srijedu na granicnom prelazu izmedju hrvatske i slovenije vidim novog mercedesa pa nakon 2 min 403  i onda sprintera. a jedan sprinter im je parkiran odmah poslje granice u sloveniji na pumpi.svaka cast

tomo

Citat: HARE TOURS  u Kolovoz 21, 2010, 23:37:25
Ma gigantska firma.u srijedu na granicnom prelazu izmedju hrvatske i slovenije vidim novog mercedesa pa nakon 2 min 403  i onda sprintera. a jedan sprinter im je parkiran odmah poslje granice u sloveniji na pumpi.svaka cast
Ma oni su zakon - firma u usponu.... Samo nek tako nastave, a uvijek ih ne lijepo nego predivno vidjeti na cesti... Njih uvijek slikam sa zadovoljstvom znatno većim nekim druge buseve, kada uspijem i kada sam u Splitu i da ne kasne ( a dolaze oko 15:50h, a ja jurim na katamaran u 16:30h), a prethodna slika je bila iznimka...

armin84

a kojim busem se voziš kada ideš u Split (Bosnaexpresom)????

tomo

Citat: armin84  u Kolovoz 22, 2010, 22:08:53
a kojim busem se voziš kada ideš u Split (Bosnaexpresom)????
Ovo ću pretpostaviti da se pitanje odnosi na to koji je bus na toj liniji... Pravila nekog baš i nema, pogledaj u slikama ali na jutarnjoj liniji (ona koja u Split dolazi u 15:50h) najčešće je 217HDH ili 317HDH, ako je manje putnika onda je to Tourismo (bijeli)... A ova linija što dolazi oko 01:00h u Split zna uletiti minibus, kao neki dan...

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

mate