Autobusi - razno

Autor t4, Prosinac 11, 2007, 16:01:42

MAN19464

upravo tako za godinu i pol tih 5 autobusa iz pavg-a nijedan nema 70000 km to bi za osobni automobil bilo podnošljivo a ovo je katastrofa više stoje nego voze

Ivan

Još kada uzmemo u obzir da su se prvu pošiljku iz APP sjetili vratiti poslije par mjeseci, ovo zvuči jednostavno idiotno. Jesu li zaboravili zašto su svojevremeno napravili taj potez, ili je bilo samo radi ljepšeg slaganja brojeva, ili su na pozicije došli još nesposobniji ljudi kojima cijela priča oko kilometara ne predstavlja ništa u životu? ::|

Ako misle ostaviti stalnih 5 komada u APVG onda ih trebaju slati u promet na ostale linije popodne kad odrade 330 i vikendom, kad se zbroje kilometri i uništavanje mislim da teško može ispasti gore nego kako ih Dubrava lupa cijelo vrijeme po 209, 263 ili 274... Zašto ih ne iskoristiti kad ih ionako ne održava ZET i za to se plaća puno novaca?? ??? ??? ??? >:( >:(

MAN19464

slažem se Ivane i to isto ja tupim stalno, tražilo se da pogotovo ljeti da se ti autobusi koriste osobito ljeti kada je bila paklena vrućina međutim ne nema govora o tome izlaze naši stari autobusi vozač i putnici se peku a novi autobusi stoje, onda naši autobusi velikom brzinom nabijaju kilometre brzo im dođe vrijeme servisa a novi koje neko drugi održava skupljaju prašinu u garaži, žalosno. PAVG kao da je neka druga firma kao da nije ZET. traži se da samo M.A.N. vozi liniju 311 jer je puno lakše tj.teže se razbije desni retrovizor pošto su grane preuzele cestu i zato jel je napet vozni red pogotovo naveče gdje se mora vozit kao na utrkama da se stigne vrijeme pa netreba čekat zadnja vrata i ono što je najbitnije puno ih je dobilo nova vozačka sjedala koliko znam gb. 880 881 882 883 884 pa bi bilo malo lakše odraditi najtežu i najdalju liiniju međutim ništa ni od tog dogovora trajalo je nekih par dana i gotovo.

conecto

Pa to je ona stara fora da APVG ponekad dobije par malo boljih par buseva koje je kupio Grad Zagreb uz uvjet da voze samo na 330. Za ostalo treba čekati "crvene" ako se to ikad dogodi (sumnjam).
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

sokre

Nismo li se već navikli na takav odnos prema PAVG? Možda glasnogovornik ZET-a zna više o tom problemu.

Ne znam da li je već bilo, ali vidio sam jučer 801 u akciji. Vozio se po Gorici svježe lakiran. Jedino što nisu zalijepili zvijezdu na poklopac motora (isto kao i kod 424).

Ali više me začudilo kako kroz tu novu boju na cijeloj bočnoj oplati oko zadnjeg kotača izbija hrđa. Kako piše na ponekom zidu `đaba su ga krečili`.

MAN19464

801 je stalno u problemima sa motorom tako da više stoji nego vozi, uglavnom ako mj. dana vozi onda dva mj. stoji

269

nije li linija 269 predugačka za iveco irisbus citelis autobuse???
269 BORONGAJ-SESVETSKI KRALJEVEC

tramvajac 92

Ovisi na kojem voznom redu je bio. Od 5 autobusa ima bar jedan dvokratni. Pa ako je bio na dvokratnom..

conecto

Dva su dvokratna, samo od ove jeseni dosta dulje nego prije ostaju na liniji navečer. Na te v.r. idu Citelisi, jer cjelodnevni rade preko 500 km.
A GDJE JE POANTA?

conecto

Nakon 518 uskoro na cestu dolazi još jedan full-plavi  bus123 O-405 GN (u međuvremenu farban i 525, ali samo donji dio pa je krov ostao bijeli).
Nagradno pitanje - da li netko zna koji bi to mogao biti?

??? ::| ???
A GDJE JE POANTA?

buSHunter795

conecto

Citat: buSHunter795  u Listopad 23, 2010, 12:14:53
516 ???

Evo razloga zašto ovaj forum (ipak) ima smisla - kakvo god pitanje postaviš ubrzo stiže točan odgovor!  8-8
Iako busHunter795 baš i nije outsider po pitanju postavljenog pitanja  ;)
A GDJE JE POANTA?

buSHunter795

Vidim da nisam dobio 'veto' za ovo pitanje, pa sam ga točno odgovorio :)
Conecto, meni se čini da se budu samo najnovije kockice prefarbale u plavo, dakle 516-525 iako su već mogli obnoviti 503 (a i 509 koji stoji?).

sokre

Vidio sam onog novo do pola ofarbanog O405. Nije prelijepo, ali je praktično.

Uostalom, koga je briga kako što izgleda, bitno je da vozi.

Žao mi je što nisam imao fotić.

Podjeća me na onog jednog SL-a iz APVG sa bijelim gornjim dijelom.

Nemar se širi ZET-om. :)

421

503 definitivno ide van stroja jer je prolupao motor, i teško da će ga slagati.
Detalje bi mogao znati Majstor!
Majstore, jaaavi seee!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln