Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

kico101

pao snijeg ili ne , vrijeme danas stvarno ne izvlači vanka nikoga, osim onog tko baš mora, pa je solo sasvim dovoljan ( na većini linija mogao bi proć i cicimici  :)evil ).
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Berlingo

Je,je, danas je na 2A a uvijek je nedjeljom monotral. ;D

mile

Koliko vidjeh danas osim Connecta, sve vozi stara garda, avtomontaže, na svim gradskim linijama, ne samo na 2  ;D

Berlingo

Snijeg je neizbjezan. I to mi mirisi vrlo obilan. To je ipak netko tko je strucnjak za te stvari.

shef

Bogami, na jedinici je itekako bilo monotrala.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Boki651

Ne znam da li je kolega Berlingo bio sarkastičan ili mislio ozbiljno, ali snijega nema više niti u najvišem riječkom prigradu, izuzev Zlobina možda. Prema najnovijim informacijama koje imam,i na Rupi i Pasjaku je prešao u kišu. Po visini je došlo zatopljenje, tako ni nula stupnjeva ne bi bila dovoljna za njegovo padanje, a eventualno bi, ako bi bilo tako niska temperatura bilo ledene kiše.

NP-549

Citat: Boki651  u Studeni 28, 2010, 18:06:13
.. izuzev Zlobina možda....

Bez MOŽDA.  Slikano pred sat vremena

Boki651

Odlično, svaka čast! Može, ako imaš još takvih fotki da mi pošalješ na PP pa ću večeras objaviti na RW u još jednoj snježnoj reportaži. ;)

manoplan

Blago vama. Ovdje u Zagrebu pada govno od kiše  >:(

Mirta

Hladno i razmoćeno.  >rigoleto<
Nikad ne reci:"Nikad!".

Berlingo

Nema kise, nema vode, nema pive, pustite je da pada. Kolegice vidim da si prosla brojku 100. Cestitam!

MAKI

Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Berlingo

Zna mi se dogoditi da puno vremena ne vidim centar. Zato me ovo jutros malo iznenadilo. Ili grjesim?

Conecto se nakon dugo vremena pojavio i na 2A.

ikar

ikar

Jutros glavni prometnik zamjenio dva monotrala za solo radi opasnosti od snijega na liniji 1  Relacija Pećine-Bivio je poznata po snijegu  >hammer<