Rad Autotroleja (2)

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 16:02:49

Boki651

Ruske pročitaj ponovno moj post, ja nisam prozivao ljude koji parking naplaćuju, nego one koji vise na Slavici i trebaju radit red, a na ugibalištu totalan kaos.

Ruske

ja sam se krivo izrazio...mislio sam na naplate kazna...frend mi to radi, pa znam kako im je...

SARI

Ako mu je teško, vjerujem da će se među 300.000+ nezaposlenih naći poneki radnik kojem neće biti teško...

NP-549

Citat: Ruske  u Prosinac 02, 2010, 21:20:33
ja sam se krivo izrazio...mislio sam na naplate kazna...frend mi to radi, pa znam kako im je...

Ma šta kako mu je !?!?  Kolko ima plaću ?  Šta konkretno radi ?  Slikaj auto, piši globu i ciao đaci.  A ne najprije provjeravat čiji je auto i dal smije uopće napisat, pa onda dozvolit da te nekom šprehom prevari kako je samo 8 sekundi stao.  Ajde molim te. Ista stvar ti je sa švercanjem u busu.  Vidiš mu na čelu kad ulazi u bus da nema kartu

Ruske

ok, zaboravite da sam ista napisao, neda mi se svadati ovdje o tome...

Berlingo

Cinjenica je da ovdje nista, ali bas nista ne stima. Cemu uopce provjeravanje ciji je auto? Zar zakon ne bi trebao za sve isti? Kazni ga i gotovo, ne zanima te ciji je auto.
A znamo pricati svi viceve na racun Slovenaca i zaliti se na njihovu policiju. Ali on je napravio red. Tamo se kroz svako selo vozi 50 i onda ti po ravnici nabije gas! Uostalom, zasto se nasi vozaci autobusa tamo vezu u voznji? Radi sve po propisima i kazne nema ili krsi zakon koji je za svakog isti.

djuro

Moliti ću nekoga da mi odgovori: kakav je ovo način da čekamo 6 pola sata na kiši a u to vrijeme 5 autobusa prođe u garažu?

Ruske

Shole

Braaavo, odlično pitanje.  Za to se obrati mailom PROMET-u (adrese na web stranici autotroleja) i njima pokušaj na lijep način pojasnit situaciju.  Možeš spremit mail pa ga ovdje nama priložit nakon što ti odgovore pa da vidimo.  A ako ti ne odgovore onda ponovo pošalji, ali isti primjerak i direktoru, a njima dodaj rečenicu da si isto poslao i "gore".

O tom problemu računa bi trebali vodit dispečeri jer prate situaciju na terenu vizuelno, mobitelima i GPS sustavom (nemaju ga svi autobusi pa onda nemožeš samo na računalu pratit).  Međutim, njihova jedina zadaća je gledat ko će preć brzinu 50 km/h, ko će krenut minutu ranije, ko je stao odmorit tamo di netreba i ko drži bus upaljen na mjestu duže od minute (nema veze što je temperatura motora 100 na Pehlinu i Vežici dok se popneš. Bitno je da ga ugasiš nakon minute).  Za to smo mi dali silne pare za FM sustav, a vas ko šljivi dok čekate na kiši, vi ćete dat 500 kuna za pokaz došo bus ili ne

Ruske

kakve vaginalije!!!!!

nesmije se drzati duze od minute????...kad bi samo znali kolika opterecenja podnose turbine motora nakon uspona i pogotovo kad sofer malo brze vozi (citaj: tjera u vise okretaje motor i turbinu) jer kasni na okretiste i kad ima 50 ljudi u busu i tako cijeli uspon od grada do kriza...turbine se vrte na 100 000 okretaja u minuti i sad je ubojstvo gasiti motor skoro odmah cim stane na okretistu...preporuceno je ili voziti zadnjih 3-4 km laganom voznjom bez opterecenja ili cekati par minuta (3-4-5) u praznom hodu da se brzina lopatica turbine spusti na nulu i da se s time temperatura, opterecenja i razni cimbenici koji pogoduju brzem rastelavanju turbine, anuliraju i tako ocuva motor...onda ce se buniti sta je riklo ovo ono...pa ce jos sofer biti kriv i pomocu tog sustava ce vidjeti e tu si vozio na 2500 okretaja umjesto da si lakse nogu po gasu i spustio okretaje!!!

ja nikad na svom autu ne gasim motor bez par minuta u praznom hodu...150 hiljada km sa serijskom turbinom koja je ugradena pred 21g i dan danas odlicna...

ikar

Ohohoho, još jedna avantura mladog Rusketa i neprikosnovenog R5GT   ::|

Shole

Nije u turbini toliko ni problem, ona se smiri u jednoj minuti rada u leru.  Problem je temperatura motora, al to nije tema ove rasprave, nego oćenito NERAD dispečera, i korištenje sustava  u totalno krive svrhe umjesto da se unaprijedi rad

Boki651

Citat: Ruske  u Prosinac 07, 2010, 20:17:32
bolje to nego 50min 7A
a čekalo se čak 1 sat i 20 minuta 7a danas kod teta Rože u pravcu Vežice.  Svi Conecti imaju ugrađen GPS i opet se to događa.

Ruske

SAT I DVADESET!!!!!! isuse popizdio bi!!!

ikar: samo napisao iskustvo i ono sta znam
shole: bas se ne slazem, treba vise od 1 min da se smiri nakon velikog opterecenja...

Berlingo

Da stvarno, moja im zena uredno placa pokaznu a ne moze normalno doci do grada. Briga njih za bilo koje naselje u Rijeci i za to sta putnici govore. Biti ce onako kako oni zamisle jer oni su ipak najpametniji ljudi u ovom gradu. Sve se oko njih okrece. A ja ih lijepo svih nabijem na.......
Oprostite, ali puko sam. Dosta mi je vise takvog ponasanja i poigravanja s putnicima. Hoce li se tome vise stati na kraj? Autobus se toliko ceka i nikome nista, nitko nije odgovaran. Povecanje standarda? I sta onda kazete putnicima? Vozac je kriv?Joj ako ja dobijem dojavu da ste u mojem dijelu grada...