malo politike

Autor Shole, Prosinac 12, 2010, 20:46:36

Shole

Berlingo

Upravo sam na TV cuo jedan dobar. Bio je cetvrtak i uz najavljeni snijeg Sanader je skocio do Slovenije po zimske gume. Stvarno neznam zasto mu to nitko ne vjeruje.

mate

Citat: Berlingo  u Prosinac 13, 2010, 00:38:38
Upravo sam na TV cuo jedan dobar. Bio je cetvrtak i uz najavljeni snijeg Sanader je skocio do Slovenije po zimske gume. Stvarno neznam zasto mu to nitko ne vjeruje.

Nisu mu bile potrebne gume, kad bi ga pri povratku na granici cekali lanci :D

manoplan

Citat: Berlingo  u Prosinac 13, 2010, 00:38:38
On je u biti išao po ljekove, jer mu je pao imunitet u saboru  :P

Tomek

Haha, dečki svaka čast!  :D

Berlingo

Dobro, kako je onda zavrsio u Austriji? Ma ne mogu vjerovati da covjek nema navigacije! Stvarno covjek nema para. Sta onda vozi? Zastavu 128?

Mirta

Najtraženiji suvenir u Austriji

Nikad ne reci:"Nikad!".

manoplan

Nakon ispadanja Dinama i Hajduka, Sanader je jedini hrvatski predstavnik koji ima šanse prezimiti u Europi.  ;D

NP-549

Admine di je ovdje LAJK gumbić  :)

tramvajac 92

Zbog povećane potražnje za prijevozom prema Remetincu na liniju 222 se vraća stari vozni red.  ;D

tomekk

Nisu loši ovi  ;)

Nek te rani lova Hypa
kapja HEP-a, dio HAC-a
nek ti kušin bude INA
jer bahata ti si faca

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Berlingo

Berlingo

Berlingo

Iako je Sanader bio u SAD-u, jedino su ljecnici u Austriji otkrili zasto on ima jake bolove u ledjima.

Mirta

Večernje izdanje današnjeg ,,Kupusnog lista" najavljuje otvaranje obnovljenog objekta na Golom otoku - ,,u svrhu zbrinjavanja zaslužne ekipe".

Nikad ne reci:"Nikad!".