Kvarovi autobusa (1)

Autor tamlover, Studeni 27, 2007, 15:10:02

Westin

Citat: lovac27  u Prosinac 06, 2010, 16:52:41
gbr. 207 vozio liniju 268, znači prebačen je na liniju 234

Nakon njega je došao Citaro drugi neznam gbr. pa na kraju Citeles gbr.757 i od prije gbr.539 voze

lovac27

da gbr. 207 se brzo nazad vratio na liniju 268, znači onda je danas na 234 bilo nekoliko izmjena autobusa...

Westin

U 10h na Savskom mostu gbr.32(imao je natpis Sveta Klara-Čehi ) prikovčavali su za vuču na D5

lovac27

U srijedu navečer oko 19 h, dizalica vukla  gbr. 506 iz velike gorice prema zagrebu... taj dana su dvije kockice zglobne vozile liniju 268,

marin

Neki dan na Crnomercu ostao u kvaru mislim gbr.153 natpis na displeju autobus u kvaru (linija 176)

Westin

Danas u 13:05 viđen kako d5 vuče kroz Svetice Citaro gbr.657 na liniji 227 s Čreta.
P.S. što više ne ide Crafter iza busa i tramvaja u pratnji

Sonja

Jutros gbr. 151 ostao u kvaru na Bolonji na stanici iza Cementare prema Podsusedu.
Vucno vozilo je vec bilo kod autobusa, kao i servisni kombi.

Portos

Citat: Sonja  u Siječanj 17, 2011, 06:54:04
Jutros gbr. 151 ostao u kvaru na Bolonji na stanici iza Cementare prema Podsusedu.
Vucno vozilo je vec bilo kod autobusa, kao i servisni kombi.
Oko 6.45 već ga je dizalica kroz Aleju seljačke bune vukla prema Podsused-centru pa kroz semafor na Aleji Bologne natrag prema garaži.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

ipiljek

Jučer na stanici u Gajnicama, odmah poslije benzinske u smjeru zapada, je stajal gb. 156 i iza njega ZET-ov servisni kombi.
Kolko sam uspio vidjet, nešto su popravljali na motoru. Viđen je oko 13 sati.
18.3.2009. MAN SG220 POSLJEDNJI PUT U PROMETU, TE UJEDNO I MOJA ZADNJA VOŽNJA S NJIM NA LINIJI 124 !!

Tomek

gbr 151 već danas juri na 172 Zaprešić.

gbr 319 ima vodu u lijevom stražnjem žmigavcu.

Westin

Večeras na gornjem gradu(u blizini Ilirskog trga) oko 20h pokvario se minibus gbr.90 ,a iza njega je bio Crafter [ Noć Muzeja ]

Westin

Danas na Savskom mostu oko 13:30 Zetov mehaničar popravljao gbr.22 na 111.Mijenjao je neke gume na motoru i još nešto.

Majstor

Na gbr 90 zadnji ovjes se raspao / skoro otpala str. osovina /
Samo mi sudite pošteno !

Shole

šteta da stvarno nije otpala i to po mogućnosti negdje na liniji pa bi se možda onda vidilo šta ste (i mi) kupili

sokre

Citat: Shole  u Siječanj 30, 2011, 10:00:53
šteta da stvarno nije otpala i to po mogućnosti negdje na liniji pa bi se možda onda vidilo šta ste (i mi) kupili

Misliš na cijeli autobus ili na loše rezervne dijelove?

Ali da, bio bi spektakl da se raspadne u vožnji.

(nešto slično se desilo u jednom od Goričkih autobusa, kada je dio stražnjeg kotača probilo pod putničkog prostora, i ako se dobro sjećam, nekoga ozlijedilo. Tada su još bili aktualni stari MAN-ovi).