RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

Boki651

Citat: ikar  u Prosinac 14, 2010, 23:47:19
Citat: Ruske  u Prosinac 14, 2010, 23:41:46
boki, jel ima sanse da bude snega na 180mnmv?

Ne da ima, nego će ga bit i po palubi broda na Brajdici ;)

Da i na palubi će bit proglašeni zimski uvjeti ;D

Berlingo

Alo! Gdje je sve zavrsilo? Genovska ciklona mora uvijek donjeti kisu? A malo snijega? Bar malo do mora!

mile

ajmo neke dobre vijesti? ne treba mi snijeg u petak, molim da se odgodi njegovo padanja ;D

Boki651

Nema odgađanja, al ima promjena, tako je sve malo zatoplilo, pa snijeg od starta očekujem iznad 200 m visine, a navečer uz zahlađenje će ić do mora.

Berlingo

Meni je dosta da mi je firma na preko 300m. Jako sam zadovoljan! Hvala na odgovoru!

mile

ajmo neki efekt staklenika napravit da se digne za koji stupanje temperatura da ne padne ;D

Berlingo

Alo, pa nemam ja bez veze savu eskimo! ;D

Ruske

Citat: Boki651  u Prosinac 16, 2010, 01:10:12
pa snijeg od starta očekujem iznad 200 m visine

>:( >:( >:( >:( mad057

Berlingo

Neznam kako vama drugima ali jutrosnji pogled na crometeo meni jako obecava. Da se bar pola od tog ostvari ja bi bio i te kako zadovoljan.

Boki651

Nikad situacija nije bila neizvjesnija i kompliciranija. Sve ovisi o probijanju juga, ako bude izraženije, bit će više kiše, ako ne bude tako izraženo, negdje će past i 30 cm snijega.
Ciklona je krenula prema nama, to nije dobro, jer vuče i toplinu sa sobom, da je malo južnije, bilo bi taman.

kico101

Citat: Boki651  u Prosinac 16, 2010, 12:30:21
Nikad situacija nije bila neizvjesnija i kompliciranija. Sve ovisi o probijanju juga, ako bude izraženije, bit će više kiše, ako ne bude tako izraženo, negdje će past i 30 cm snijega.
Ciklona je krenula prema nama, to nije dobro, jer vuče i toplinu sa sobom, da je malo južnije, bilo bi taman.
06Z mi se ne sviđa. Oćemo zimski 12Z ( izlazi prognostičkih modela ). Ajde Boki, omađijaj to. ;D
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

ikar

To je Berlingo zazvao Đenovsku pa je šve ražjebalo  ;D

Boki651

Citat: kico101  u Prosinac 16, 2010, 14:33:33
Citat: Boki651  u Prosinac 16, 2010, 12:30:21
06Z mi se ne sviđa. Oćemo zimski 12Z ( izlazi prognostičkih modela ). Ajde Boki, omađijaj to. ;D

Teško, 12 z je poznat kao zimomrzac ;D
Izašao je novi članak na RW-u, možeteg pročitati, pisali smo ga 3 sata, i na kraju znamo da ništa ne znamo. ;D

421

Citat: Berlingo  u Prosinac 16, 2010, 01:23:25
Alo, pa nemam ja bez veze savu eskimo! ;D
Kad Te moderatori baniraju (:)evil) zbog prikrivene reklame, opet ćeš se naduriti na neodređeno vrijeme ??? ??? ???
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

ikar

Citat: Boki651  u Prosinac 16, 2010, 15:15:42
Teško, 12 z je poznat kao zimomrzac ;D
Izašao je novi članak na RW-u, možeteg pročitati, pisali smo ga 3 sata, i na kraju znamo da ništa ne znamo. ;D

Rekao je danas S. Visković na predavanju da su šanse za snijeg 60% naprema 40%. Sve je to još neizvjesno, zanimljiv će bit sutra razvoj situacije...