Promet

Autor nukleusri, Studeni 29, 2007, 11:36:18

Berlingo

Citat: dragec52  u Prosinac 22, 2010, 14:24:30
Haj. Primjetio sam da sam postao bolesnik što se tiče zahvaljivanja drugim vozačima, stalno mi ruka leti van prozora i mašem. ?  Mora da sam   >hammer<  prošvikao ovih zadnjih 13 mjeseci. A gdje je joššššššššššššš TA DAN. Šalu na stranu lijepo je zahvaliti se nekom tko te pusti da se ubaciš u kolonu. A ako i čekam nečiju milost nisam previše uzbuđen - radno vrijeme ide. Hahahaha baš sam mali  :)evil
Ma kolega moj, tebe ja kad vidim i skuzim, nije da bi te pustio, ali da pada snijeg i da si zaglavio, ja bi kuci po lopatu i otkopao bi oko pogona  da mozes krenuti normalno! I pjeska cemo nabaviti.;) ;D

ikar

Citat: Ruske  u Prosinac 23, 2010, 00:45:24
1. na stanici koju sam ja opisao nema ugibalista
2. sofer ima priliku vidjeti da idem unatrag jer se vozi 20m ispred mene
3. kakve veze ima sta vozim???
4. nisu zimske nego ljetne!

Vidi se i dalje kako neznaš o čemu se radi nego trabunjaš bezveze. "Ušo u stanicu" se kaže bez obzira na to ima li stanica ugibalište ili ne.

Shole

Uvijek on nešto trkelja i drobi. Vidi se da je sa Sv. Križa, tamo su sve nekakvi filozofi.  Stručnjaci su za sve i rade drame da maltene Obersnelu zvoni telefon jer neide 7A u Ratka Petrovića, a imaju 2 minute hoda do Robne kuće i 5-7 minuta za natrag.  Bitno da znaju srat za svakku sitnicu, a nek najprije pogledaju sebe i svoju kulutru ponašanja i ponajprije parkiranja.  Da su u Ratka Petrovića i Sv.Križ bile prazne obje vozne trake bez brige 7A bi vozila. Sami ste si krivi šta ne ide gore

Berlingo

Meni je iskreno zao sta uopce nije shvatio opicenost naseg kolege iz Zagreba. Opce je poznato da su na tom autu ljetne gume i kolega je isto znao. O tome je vec bilo rasprave na ovom forumu. Kolega se salio i meni je bas dobro ispalo.

Ruske

1. ok ako se salio...
2. ja uredno parkiram NAKON okretista, gdje bus vise ne vozi, tako da mene se to ne tice
3. jedno naselje kao g vezica, opcenito gornji dio gdje spadaju te dvije ulice, koje ima pun k stanovnika i s time auta, nema jedan normalni parking!!! i gdje ces ostavljati auto?a ajde kad se pravis tako pametan (shole) dodi ti gore u r.petrovica i napravi raspored parkiranja...nebi ni 40% auta uspio parkirati...sta ces onda ljudima rec da ostave auto u zagradu ili na delti??? nazalost bit ce kako vrijeme odmice sve vise i vise auta, a sve manje mjesta...nekad davno kad sam se uselio gore 1994, nije bilo ni pola auta koliko ih je danas...nemozes nista napraviti, jedino bi se dalo napraviti od dijela brda koji ide prema dragi i kostreni, garaza...ali to bi bilo unistavanje prelijepe prirode koja je tamo (vec su ju dosta unistili autocestom)
4. ikar - ja neznam te vase termine, i drago mi je da cu nauciti sad ovo...tu smo da si pomazemo, zar ne? a ne kritizirati ako netko nezna nesto...
5. meni nije problem i pjeske ic do 7ice (evo jucer bio, a i cesto odem kad zakasnim na 7A, ili kad sofer krene 3-4 min prije rasporeda - da ima i toga), a i nije problem prosetati se do grada, ionako sam tako ovaj vikend posto nije bilo buseva...cak idem i na natrag kad mi se neda cekat 102 ili ako slucajno ne voze, pa odem pjeske, treba mi 45min...

Shole

2. nigdje ne piše da si TI taj koji parkira svakako, nego općenito oni koji žive tamo. Naravno, u velikom zavoju gdje nikom nebi smetalo nema ni pasa, al zato ima točno na ulazu (izlazu iz zavoja kad ideš odozgora). Bitno da ih tamo naseru.

3. slažem se stobom po tom pitanju, al barku, brodić bilo šta te vrste ne ideš kupit, nego najprije si nađeš vez pa onda kupiš barku.  Svaka budala sad MORA imat 2 auta u kući. Trebalo bi nabit porez na drugi auto u domaćinstvu.

5. Ja stvarno neznam koji su ti idioti koji kreću 3 minute ranije sa Sv.Križa.  Imaš dispečersku službu pa slobodno takve stvari prijavi.  To se NESMIJE tolerirati. Ako je čovjek kasnio pa je odmorio malo i krenuo 2 minute kasnije to OK, ali RANIJE SE NESMIJE KRETATI NI MINUTU !!!!!   Slobodno svi prijavljujte to, lijepo se vidi na GPS sustavu kad je bus stvarno krenuo

421

Citat: Ruske  u Prosinac 23, 2010, 21:22:01
1. ok ako se salio...
Nisam! :)evil
Citat: Ruskea ajde kad se pravis tako pametan (shole) dodi ti gore u r.petrovica i napravi raspored parkiranja...nebi ni 40% auta uspio parkirati...
Mislim da bi prozvani  shole parkirao automobile poput Mahoneya u jednom od nastavaka Policijske akademije!
Pitalica: Koji  je to bio nastavak Policijske akademije ???      
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Shole

treći.  Građani u patroli !

BARCODE

Citat: MB Citaro  u Prosinac 22, 2010, 22:29:50
Citat: BARCODE  u Prosinac 22, 2010, 22:05:48
Ja sam problem mahanja riješio prije par godina na jedan simpatičan način. Na onu žutu naljepnicu koja se nalazi na zadnjem kraju autobusa, a govori o tome kako se treba zaustaviti i propustiti autobus koji izlazi sa ugibališta jednistavno napisao HVALA !       A  sad igra pogađanja koji je to gb  bio????

mislim da je to bio 593   Zamalo vrati se 10 brojeva natrag i pun pogodak.
Za prave prijatelje idem kroz pakao,a neprijateljima ću rado pokazati put do tamo.

421

Citat: Shole  u Prosinac 23, 2010, 22:13:28
treći.  Građani u patroli !
0,11-0,16 sec, 0,29-0,32 sec

Kako bi parkirao ovaj automobil?
http://img692.imageshack.us/i/tndsc05204.jpg/
Ovako?:
http://img843.imageshack.us/i/tndsc05208.jpg/
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Boki651

Citat: Shole  u Prosinac 23, 2010, 21:32:19

5. Ja stvarno neznam koji su ti idioti koji kreću 3 minute ranije sa Sv.Križa.  Imaš dispečersku službu pa slobodno takve stvari prijavi.  To se NESMIJE tolerirati. Ako je čovjek kasnio pa je odmorio malo i krenuo 2 minute kasnije to OK, ali RANIJE SE NESMIJE KRETATI NI MINUTU !!!!!   Slobodno svi prijavljujte to, lijepo se vidi na GPS sustavu kad je bus stvarno krenuo

Onda bi ja trebao spavat na telefonskoj liniji. ;D

Bari

Ruske možda ti jednostvano sat ne ide točno pa zato misliš da kreću ranije  ;D
KREPAT MA NE MOLAT !

zvone16

Citat: Bari  u Prosinac 23, 2010, 23:56:58
Ruske možda ti jednostvano sat ne ide točno pa zato misliš da kreću ranije  ;D

da prije vjerujem da mu neide sat dobro jer oni obicno kasne tako da ruske tvoj sat nije dobar, u prigradu se tu i tamo krene 1min ranije
ZvoneXp

Ruske

ovako...ja si nastimam rucni sat, ne prema vijestima, ne prema vremenu na kompu, nego prema autotroleju, jer jedino o njima ovisim, ostalo ovisi o meni ;D

pa onda prema rucnom satu nastimam mob, komp, televiziju, staru budilicu i sve ono sta me okruzuje u svojoj sobi...dok u kuhinji je druga vremenska zona, redovno je sat u kuhinji 2-3 min ispred mog...

zato i kazem, ja uvijek idem 3-4-5 min prije kretanja busa, rijetko se dogodi da ne stignem, ali onda nadoknadim sve lijepo trceci po stubama do 2. stanice, kod toplane...stignem u roku pol minute, dok je bus tek na 1. stanici...isto tako se zatrcim po stubama dolje, kad sam 20m od okretista i bus krene tih 2-3 minute ranije nego sta bi trebao...onda mi dode da mu serem sta je ranije krenuo, ali posto nisam ratoboran tip, popustim, udem u bus i to je to...

evo jos jedan primjer...stanica ispod faxa mog...puna rulje, klinaca, studenta...dolazi 7A, koji nije bio pun! sofer se ne zaustavlja, samo pici dalje prema stanici kod bosanske kuhinje...ja naravno zatrcim se iza busa, i u vecini slucajeva stignem...uletim na zadnja i onda na okretistu me sofer cuje...tu nisam popustiljiv, jer nije u redu da ne stane, pa nek ude tko moze, tko zeli...meni se neda cekati iduci bus pol sata...dok drugi na stanici mogu 6icom do grada...

Berlingo

Mijesta za parkiranje definitivno nema. Vjerujte mi nema ga vise ni u prigradu. Ma kakva garaza? Treba skinuti brdo i evo kamena ali i parkinga. Biti ce neki na Grobniku zadovoljni s drobilicama. Tko je zainteresiran neka mi se javi na P.P. Ja cu ga uputiti dalje! :)evil