Autobusi koji više nisu aktivni - slike

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 14:54:00

Shole

To su imali svi riječki sanosi bez obzira o kakvoj izvedbi se radilo

Ruske

M.A.N. boy

evo ex GB 575 u Borovom naselju

P.S. ako netko želi sliku u rezoluciji u kojoj je slikana 1200x1600 pxl (bistrija je slika) nek se javi u inbox, pa ću mu je mailat.

NP-549

Legendarni kafeni pulover,  Jaro Švaglić sa puno više vlasi i pokojni 458 na Križišću 1994.

gigi

Dragi kolege kao prvo SRETAN VAM BOŽIĆ     8-8 !!

Već sam duže vrijeme na forumu ali se dosada nisam javljao. Pregledavajući neke stare obiteljske slike naletio sam na neke koje bih podijelio sa vama da se prisjetimo prošlih dana našeg najdražeg prijevoznika!

kico101

Sretan Božić i tebi i dobrodošao na Forum. Osobno volim ovakav "ulet" ;D, a vjerujem i većina forumaša kojima su ovakve fotke vrijedne kao suho zlato. Hoću reći, samo tako naprijed. Znam da ovo neće proći bez dobre rasprave. Mene , recimo zanima tip vozila gbr. 19 ( uvjeren sam da će to kolege Shef,TrolRijeka ili Gaspa znati-neka se ne uvrijede drugi što ih nisam spomenuo ).
Osobno mislim da smo raščistili sve gbr od 233 do 723 ( možda postoji malo nedoumice oko 274 i 315 ). Na serijama prije toga moramo još poraditi ( postoji nekakva osnova, ali do gbr 31 je veća praznina ).
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

BARCODE

Dobrodošao "gigi"  good_boy i tebi sretan Božić
Za prave prijatelje idem kroz pakao,a neprijateljima ću rado pokazati put do tamo.

Shole

Bilo je nedje napisano samo u grubo koji su sve modeli trolejbusa postojali. Točne brojeve mislim da nismo imali (osim onih sa slika 3,7,15..)

gigi

Zahvaljujem na dobrodošlici i evo još po koja slika malo novijeg datuma!

gigi

Evo još jedna i za danas dosta! Slike bivših kolega možete zanemariti ali u pozadini (Ohrid je #141) se vide primjerci nekadašnjeg voznog parka

NP-549

Dapače, svaka slika je živopisnija ukoliko se na njoj nalaze i ljudi.  Naravno da je interesantan OM Orion sam po sebi, ali jako puno sliku "dignu" ljudi.  Moda oblačenja, frizure, naočale... sve te zainteresira gledajuć ove slike.

Svaka čast kolega za ove Orione i Ohride. Ko bi reko da su ove metalne ratkape tako stare, skroz još sa Oriona  buljimir. Neke su u Metis otišle sa zadnjim Sanosima 2007.
E da je negdje iskopat Ikarusa  ;)

conecto

Osim toga, ti su davni kolege svojim radom nama ostavili ovo što danas imamo i nema razloga da nam njihova lica smetaju na forumu.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Berlingo

Joj lijepih slika, pravi odmor za oci. Majka mi uvijek govorila da sam se vozio u tim trolejbusima, ma tko bi se toga sad sjetio? Svaka cast na slikama!

gigi

Dragi kolege kao prvo sretna vam Nova 2011 god i da vam se  ispune sve želje!

Što se tiče Ikarusa ja sam ga vozio jedno godinu dana ali na žalost nemam niti jednu sliku!
Drago mi je što vam se slike sviđaju i što vam ne smetaju naši bivši kolege jer sam ja sa nekima radio, neki su još živi a neki nažalost nisu ali svejedno je lijepo prisjetiti se prošlih dana kada je u našoj firmi bilo teže ali mislim i ljepše raditi i živjeti.
Evo sada još koja slika iz malo novijih dana!

gigi

Ovo je slika iz Skopja kod preuzimanja novih mercedesa