Croatia bus - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:00:52

PROFA

Istina je sto mi kazes jer sam budala tako mi svi kazu!
Ali u meni srce zakuca kao da hoce na polje kad vidim tu tvrtku i te buseve tu boju!
Nekad odem na granicu Salzburg tamo oni prolaze i suzemi krenu same,kad vidim kakve buseve konzerve voze sad su zadnji posle sviju!
A ovo ti kazem i kunem ti se BOGOM da sam znao da ce se ovo desit sa tvrtkom koja cini nasu DRZAVU uzo bi pistolj i 1995 kad su stigli oni 0404 kad je bio strajk sve bi ji pucao jer ovo je ime DRZAVE a ne zezanje!

Piramida

Citat: PROFA  u Prosinac 08, 2009, 21:18:33
Istina je sto mi kazes jer sam budala tako mi svi kazu!
Ali u meni srce zakuca kao da hoce na polje kad vidim tu tvrtku i te buseve tu boju!
Nekad odem na granicu Salzburg tamo oni prolaze i suzemi krenu same,kad vidim kakve buseve konzerve voze sad su zadnji posle sviju!
A ovo ti kazem i kunem ti se BOGOM da sam znao da ce se ovo desit sa tvrtkom koja cini nasu DRZAVU uzo bi pistolj i 1995 kad su stigli oni 0404 kad je bio strajk sve bi ji pucao jer ovo je ime DRZAVE a ne zezanje!

Tu si u pravu. I slažem se s tvojim stajalištem.
Ostatak ćemo raspraviti na pm ;)

Tomek

Večeras iz Trsta stigao Cityliner gbr488 sa cca 35 ljudi, a za Dubrovnik u 21.00 otišao Skyliner gbr515.

elvis

Nesto me zanima,zasto je CB prodala 4 MAN-a Lions Star 1.generacije AP-u Mostar,oni i danas imaju buseve koji su stariji od tih MAN-ova,a njih su davno prodali

PROFA

Nisi ji prodali vec dali posto je CB imao tamo isto  DIONICE,pa ko zna sta je poslije bilo sa tim DIONICAMA-kupili su jim i novog NEOPLANA!

elvis

PROFA

Citat: elvis  u Prosinac 11, 2009, 18:07:10
Kojeg Neoplana??

JETLINER je bio i imao je  logo CB i nazad natpis CB,a na prijed i sa strana autoprevoz srebrenim slovima i limene ratkape !

Piramida

Citat: elvis  u Prosinac 11, 2009, 17:49:15
Nesto me zanima,zasto je CB prodala 4 MAN-a Lions Star 1.generacije AP-u Mostar,oni i danas imaju buseve koji su stariji od tih MAN-ova,a njih su davno prodali

Zato jer su i jedni i drugi u vlasnišvu Zovke. Računica je jesnostvna. Jeftinije gorivo, manji porezi , jeftinije održavanje. Više se isplati poslovati iz Bosne i voziti linije po Hrvatskoj ;)

PROFA

Citat: Piramida  u Prosinac 11, 2009, 23:31:35

Zato jer su i jedni i drugi u vlasnišvu Zovke. Računica je jesnostvna. Jeftinije gorivo, manji porezi , jeftinije održavanje. Više se isplati poslovati iz Bosne i voziti linije po Hrvatskoj ;)

ZA to sto su preuzet i to pa su vece vriednosti tam gurali,a eto sad su i svoje dokrajcili!

Tomek

2003. kad su MAN-ovi završili u AP Mostaru Zovko još nije bio ni blizu CB-a nego je Sulić dilao kao i mnogim drugim autobusima iz CB-a u AP. Tako je tamo završio i Transliner gbr505 i izgleda i Skyliner gbr516.

PROFA

Citat: Tomek  u Prosinac 12, 2009, 00:13:33

2003. kad su MAN-ovi završili u AP Mostaru Zovko još nije bio ni blizu CB-a nego je Sulić dilao kao i mnogim drugim autobusima iz CB-a u AP. Tako je tamo završio i Transliner gbr505 i izgleda i Skyliner gbr516.

Tako je TOMRK legenda si!

Manovi su tamo za vrsili ne bi na forumu raspravljo !
A jest sad sam se sijetio ni je JETLINER nego TRANSLINER imao je debela spigla sad sam se sijetio i limene je imao ratkape,a za SKILINERA ne znam !
Samo se Leon htio i tamo uvalit ali vidis,i MAN nije bio nikom interesantan ,a ima i drugi razkog!

Samo posle Leona mislim da nije niko nista kupio,neznam za one zadnje CITILINERE!
Ali mislim da su Mostarci sad sami za sebe ne znam!

Piramida

Citat: Tomek  u Prosinac 12, 2009, 00:13:33

Znam ja što govorim ;)

Tomek

Dva njihova autobusa Starlinera voze sa naljepnicama Andrije Hebranga:

ZG1111CB
ZG0032CB

PROFA

Citat: Tomek  u Prosinac 13, 2009, 23:12:19
Dva njihova autobusa Starlinera voze sa naljepnicama Andrije Hebranga:

ZG1111CB
ZG0032CB

Da TOMEK ima i video  CLIP na HEBRANOVOJ stranici sa busom pogledaj!
Vala cu glasat za njega za to sto podrzava CB!

mile6

ko kaže da podržava, da podržava ne bi CB bio tu di je