Croatia bus - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:00:52

Tomek

Zavrzlame nemaju kraja, ali ovaj put malo bolja vijest za Croatia bus -- Translineri koji su prošlo ljeto završili u APZ Imotskom 0003 i 0004 i već su bili dobili Imotski shemu su vračeni u Croatia bus i dobili nazad CB shemu..

mate

Citat: Tomek  u Siječanj 22, 2011, 14:02:33
Zavrzlame nemaju kraja, ali ovaj put malo bolja vijest za Croatia bus -- Translineri koji su prošlo ljeto završili u APZ Imotskom 0003 i 0004 i već su bili dobili Imotski shemu su vračeni u Croatia bus i dobili nazad CB shemu..

Barem nesto pozitivno da se desava, usput, ZG-0015-CB danas na Vukovar - Laussane

fakincic

Tomek, donesi još takvih dobrih vijesti za CB!

Danas na dnevnoj liniji za Hum na Sutli 486.

kampanjac

Citat: fakincic  u Siječanj 22, 2011, 17:50:32
Danas na dnevnoj liniji za Hum na Sutli 486.
imam ja slike iz krapinskih...stavim ih danas tokom dana..

Westin

Pohvala za vozača !!!!
Vozač autobusa uhvatio lopova koji je ukrao ženi novčanik
Vozač Croatiabusa M. B. potrčao je za lopovom koji je ženi ukrao novčanik iz torbice. Sustigao ga je u Strojarskoj ulici i zadržao do dolaska policije

Na zagrebačkom autobusnom kolodvoru žena je ulazila u autobus u petak navečer na peronu 401. Lopov M. T. (44) prikrao joj se s leđa i izvadio novčanik iz torbice. Ona je to ipak primijetila i počela vikati. Vozač Croatiabusa M. B. potrčao je za lopovom. Sustigao ga je u Strojarskoj ulici i zadržao do dolaska policije. Lopov je državljanin BiH i otprije poznat policiji po kaznenim djelima vezanih uz drogu, krađe i prevare.  

http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/vozac-autobusa-uhvatio-lopova-koji-je-ukrao-zeni-novcanik-207045

Prepostavka da je riječ o liniji za Zadar ili Dubrovnik

frankfurt99

Svaka čast Vozaču M.B. kao i za CROATIA BUS!
Još da se oni zapljenjeni busevi vrate,da se onog koji im uzima buseve(koji su davno otplačeni) i ovakve likove po kolodvoru i Zagrebu općenito pošalje jugoistočno preko granice otkud su i došli drugima raditi štetu, CB bi bila opet velika europska firma kakva je nekad i bila. Iskreno se nadam da će taj dan stići!

Mirta

Svaka pohvala vozaču!
Da se krađa dogodila na ulici, teško da bi itko od prolaznika tako postupio.
A žene, oprezno s torbama na leđima! Lopova i kriminalaca pun je grad.
Nikad ne reci:"Nikad!".

manoplan

Evo i scana članka iz 24 sata. Slika je zanimljiva jer su na njoj N1116 sa zoll tablicama.

fakincic

Danas na Humu na Sutli 1111CB.
Prošli tjedan su dnevnu i večernju liniju vozili 486 i 488.
Liniju za Desinić iz Huma na Sutli u 7.30 i dalje vraća plavi kombi.

kampanjac

jučer ujutro u 08:00 za rovinj krenuo zg-1111-cb...na pravi pogled, ljepotan da ti pamet stane...e onda sam malo bolje pogledao i zbilja ga godine stišću...na rubovima ispod prozora, oko natpisa SHD i ulaznih vrata lagano izbija hrđa, te se vidi loš način prikrivanja toga...nažalost, mobitel ostao u autu jer sam bio u žurbi odvesti bratića na taj bus i neopisivo mi je žao kaj nisam to slikao..iznutra je fenomenalno očuvan i prekrasan a šofer mi veli da može biti starliner, transliner ili cityliner al kad su rupe na cesti, svi su isti...veli da nema razlike..

fakincic

I ovaj cijeli tjedan na dnevnoj i večernjoj liniji za Hum na Sutli bio 486.
Plavi kombi i dalje vozi za Desinić, a vraća liniju iz Huma na Sutli u 7.30.

fakincic

Danas za Novi Vinodolski (ex Murter) otišao 0003CB. Stajao uz mene na semaforu kraj Lisinskoga.

fakincic

Nakon dva i pol mjeseca danas sam u 9 ujutro sreo u Podsusedu 511 ponovno na liniji za Hum na Sutli.
Večeras je opet išao 511. Vidio sam ga u Pregradi i čuo - izdaleka, nekako mi se čini da mu je motor puno tiši, nego prije.

mate

Transliner (ZG-0008-CB) veceras u Sl.Brodu na posebnoj voznji,razlog je gostovanje hrvatske malonogometne reprezentacije

Tomek

Jučer Graz - Zagreb  vozio jedan od tri novonabavljena BMC Probusa.