Croatia bus - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:00:52

fakincic

Danas su u Zagorje poslali 1111CB.

511 odmara na Humu do sutra ujutro.

Tlimfocit

Ima li kakvih informacija sa skupštine vjerovnika?

fakincic

Dobra vijest s www.croatiabus.hr

Od jučer ponovno počele prometovati tri linije od CB-a:

Zagreb - Split - Zagreb u 08:40 sati i s povratkom iz Splita u 08:30 sati
Zagreb - Vir - Zagreb u 15:00 sati i s povratkom iz Vira u 13:30 sati
Zagreb - Dubrovnik - Zagreb u 19:00 sati i s povratkom iz Dubrovnika u 19:00 sati

Berlingo

Koliko sam ja jutros vidio, putnika nije bilo unutra. Vozac sam i prica na mobitel. Stajaliste nije, niti je ikad ovdje bio parkiran autobus. Mijesto se zove Rim, izmedju Zdihova i Severina n/k. Po meni kvar. Ali oko 18.20 je ipak vidjen kako vozi po Grobniku iz smjera Rijeke. Znaci nije bilo nesto ozbiljnije.

Westin

Ujutro oko pola 9 sam ga vidio u Zagrebu u Drvinju-najvjerovatnije bio kod vulkanizera .Išao na Zagrebačku ,a bio je samo vozač

Berlingo

Ovo ti je slikano u 10.24. Tako kaze aparat. Sad stvarno neznam vise nista.

Westin

Citat: Berlingo  u Travanj 05, 2011, 23:54:36
Ovo ti je slikano u 10.24. Tako kaze aparat. Sad stvarno neznam vise nista.

To je taman da je stigao iz Zagreba do tamo.

fakincic

Croatia Bus objavio na svojim mrežnim stranicama popis linija koje za Uskrs neće voziti (u polasku i povratku).

Ovako, na brzinu, izgleda da od domaćih linija voze samo Novi Vindolski i Dubrovnik u 21 sat.

manoplan

U novom broju Hrvatskog vozača ( Glasnik Sindikata hrvatskog vozača ) za travanj 2011 objavljen je članak posvećen Croatia busu.

Tu je kratki ossvrt na sve nevolje koje su zadesile ovog nekadašnjeg giganta putničkog prijevoza.
Večina podataka nam je poznata, ali na kraju se spominje i mogučnost preuzimanja Croatie busa ( tj. onog što je od nje ostalo ) od strane radnika. Ideja se svakako čini zanimljivom, samo nekako me strah da netko drugi u ''njihovo ime i za njihov račun'' ne preuzme upravljanje firmom.

Tomek

Mene zanimaju i kakve veze je Croatia 90-ih imala sa Autoprevoz Mostar da su neki autobusi završili u AP Mo, a neki direktno u bojama Croatia busa iz Njemačke otišli u Mostar.

fakincic

s www.croatiabus.hr

Obavještavamo Vas da će CROATIA - BUS d.d. od lipnja 2011 pokrenuti Internet prodaju karata za sve svoje tuzemne i inozemne linije.
Više informacija uskoro. 

:)
Očito u menadžmentu ima ekipa s vizijom razvitka firme u ovim teškim vremenima za Croatia Bus.

fakincic

Jutros u 7.30 iz Huma na Sutli za Zagreb otišla puna Temsa 019.

Zadarsko dite

Sulic je osudjen za svoja djela. Doveli su ga na vlast - oni koji su nekad strajkali i blokirali autobusima Zagreb i garaze. Ljubo nije bio nikad u vlasnickoj strukturi Croatia busa ali jedan drugi bard hrvatske privatizacije jeste. Koji - necu vam reci. good_boy

igor 409

Citat: Zadarsko dite  u Travanj 20, 2011, 01:04:56
Sulic je osudjen za svoja djela. Doveli su ga na vlast - oni koji su nekad strajkali i blokirali autobusima Zagreb i garaze. Ljubo nije bio nikad u vlasnickoj strukturi Croatia busa ali jedan drugi bard hrvatske privatizacije jeste. Koji - necu vam reci. good_boy

Mirek - vlasnik pola Hrvatske devedesetih.

manoplan

CB s HND-om (novinarskim društvom) potpisao ugovor po kojem se novinari na svim tuzemnim i inozemnim linijama voze s 20% popusta za kartu u 1 smijeru, te 30% popusta za povratne karte.
Još jedan pokazatelj da CB, iako na aparatima, pokazuje želju za tržišnom utrkom.  :)