Croatia bus - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:00:52

fakincic

Moj stari bio neki dan ugodno iznenađen kad je putovao u 8 ujutro iz Pregrade za ZG. Umjesto 43 kune, kolika je karta u jednom smjeru za CB i Presečki, veli da mu je vozač ljubazno rekao da kao stariji od 65 godina ima popust 20 posto. I tako otac platio 34 kune, što i piše na bjelici.  :)

tamlover

Izgleda da u CB sjedi netko kome je putnik u autobusu jedini pravi put ka oporavku ili opstanku firme. Volio bih kad bi to svim linijskim prijevoznicima u HR postalo jasno.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

frankfurt99

Citat:
http://dnevnik.hr/vijesti/crna-kronika/leon-sulic-osudzen-na-jos-dvije-godine-zatvora.html

Ruka pravde je konačno sustigla i možda največeg tiranina u povijesti CBa!
Treba njemu uzeti puno više od tih 600 000 kn, jer su(on sam, familija,suradnici i radnici(danas privatnici)) otuđili puno više.
Ali isto tako treba napomenuti da je proces "talibanizacije" CBa počeo točno 20 godina unazad! BiH ekipa koja je krala početkom 90ih se sklonila u ZET, Leonovi jataci su u caritasu,dinamu,ili privatnici,a firma u stečaju! Jedina utjeha za radnike i simpatizere tog poduzeća je da je parcela u Heinzelovoj još uvijek na sudu i da postoje izgledi da se vrati onom kome stvarno pripada. Postoji nekolicina zainteresiranih "kupaca" po modelu interne dokapitalizacije iz 90ih, po principu da se eventualno uloženo otplačuje iz poslovanja poduzeća, kao optimist vjerujem u ispravnu odluku VT suda,ili neke dobre vile, u protivnom ne znam,jer gladne hijene jednostavno ne posustaju!

conecto

Ali garaža u Heinzelovoj je već poravnata sa zemljom  ???
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

tamlover

ma važno je da je zemljište na sudu i da postoji mogućnost da CB od njega u budućnosti ima koristi. To što je srušena garaža nije toliko važno, ali vjerojatno kao i u mnogim slučajevima dok sud s jedne strane odlučuje i odugovlači s druge strane lopine love u mutnom, ruše tuđe, grade na tuđem...ukratko svašta rade s tuđim.

nadam se da će se jednom doznat tko su sve bili lopovi 90-ih....nisam zadovoljan s par žrtvenih janjaca.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

conecto

Na 6 hektara trebao bi navodno niknuti kompleks vrijedan 500 milijuna eura, a Sulić je navodno Croatiu-Bus dobio za 2 milijuna DEM (izvor Sindikat hrvatskog vozača).
A GDJE JE POANTA?

frankfurt99

Conecto, taj kompleks je trebao niknuti još prije nekolko godina,al je negdi zapelo na relaciji sulić-grad-sud.
Osnovna namjera svih vlastodržaca u zadnjih 20 godina je bila rastjerati ljude i domoći se zemljišta, jer se je radilo oko 35-40mil eura vrijednosti. I sam znaš da je početkom devedesetih direktorom postao mehaničar iz radione koji šarafa nije znao zašarafiti,doveli su svoje ljude koji su se nagrabili pošteno, a za Sulića se nastavilo isto samo su bili drugi akteri,ali ova naša država je bila jako blagonaklona prema njima. Ima ih najmanje 10 koji trebaju dočekati Sulićevu sudbinu! Prema informacijama koje imam parcela u Heinzelovoj(adresa firme je još uvijek tamo), oni busevi kod Zovka i neki prostori na AK,još uvijek nisu izgubljeni za CB!

Tomek

Zovko prodaje autobuse koje je zapljenio i neke je već prodao ;)

im

a jel se zna ko je kupio te buseve???

conecto

Nije ih on znojem zaradio pa mu je lako tuđim po plotu mlatit.
A GDJE JE POANTA?

fakincic

Danas je na Humu na Sutli u 8.30 bio 0024 (inače cijelo vrijeme je 511 u 18 i 8.30, osim nedjeljom kad šaraju).

Konj

Navodno bi uskoro trebalo stici 2- 3 nova( rabljena ) busa  u Croatia Bus. Da li netko zna sto to stize?
Nadam se da ce ostati vjerni Neoplanu.

8) 8)

neoplancityliner

jučer je liniju CB-a Zagreb-Vir prevozio Pajser sa svojim neoplanom, zna li netko zašto??  ???

fakincic

Danas u Sopotu vidio 0012 na Zagreb - Desinić.