Croatia bus - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:00:52

bonaparte

mate

Prinova je odmah ulovljena :)

Tomek

Trebao je stići i midi, ali je zapelo pa će midi završiti kod jednog drugog prijevoznika s ovih prostora.

neoplancityliner

Citat: mate  u Travanj 19, 2012, 19:48:54
Prinova je odmah ulovljena :)

http://i1096.photobucket.com/albums/g335/matijasb/Higerzg3480ercb.jpg
ako ništa drugo, bar su ostali vjerni Neoplanovom dizajnu  ;D

im

Menu vise lici ma temsu diamond  ;D

Konj

Da, to je kao kad kupis losu kopiju originalnih cipela ili neke marke odjece samo da bi rugi mislili da si faca u svom selu. To samo
pokazuje kakav neupuceni menadzment vodi ovu firmu, ali priznajmo zivimo u Hrvatskoj
pa nam takav mentalitet ne bi trebao biti stran.

Samo steta firme koja je imala i ima i dalje najveci potencijal za razvoj, a postala je zrtva unistenja, dok se drugi na njoj
i njeno ime u tom istom prijevoznistvu sa strane financiraju i stavljaju u svoj dzep iz blagajne CB i na njen racun.

8) 8)

STEFI- GRAF

Bože sačuvaj na šta su spali nekad moćna firma koja bi kupila po desetak novih NEOPLANA kad bi zatribalo .A sad su spali na to da moraju kupovat Higer-a kinesku škovacu neznam koji bi naziv našao za  njega jer to sve je samo AUTOBUS nije.Taj koji je to kupio ja neznam di mu je pamet sigurno nije prometne struke nego neki stolar ili frizer.Hrvatska današnjica

fakincic

Citat: STEFI- GRAF  u Travanj 22, 2012, 10:43:32Taj koji je to kupio ja neznam di mu je pamet sigurno nije prometne struke nego neki stolar ili frizer.Hrvatska današnjica

Odlično da su i to kupili.
Lako je sada pametovati. Nakon Sulića i ekipe kojima su hrvatski zakoni i hrvatske vlasti omogućili to što su omogućili.   >hammer<

Tlimfocit

Citat: STEFI- GRAF  u Travanj 22, 2012, 10:43:32
Bože sačuvaj na šta su spali nekad moćna firma koja bi kupila po desetak novih NEOPLANA kad bi zatribalo .A sad su spali na to da moraju kupovat Higer-a kinesku škovacu neznam koji bi naziv našao za  njega jer to sve je samo AUTOBUS nije.Taj koji je to kupio ja neznam di mu je pamet sigurno nije prometne struke nego neki stolar ili frizer.Hrvatska današnjica

Reka je Galileo u Malom Mistu: "A, izilo se brate."

Majstor

Citat: tomicigl  u Travanj 10, 2012, 19:04:02
danas dobio informaciju da u croacia bus dolazi mercedes turismo,man. i bova.

Stiglo Bova Futura i Neoplan Cityliner  oba 2007.g
Samo mi sudite pošteno !

lukas auto

Nova generacija Citylinera?

Majstor

Naravno E4 motor i Bova isto
Samo mi sudite pošteno !

lerotai

za putu u njemacku sam snimio dosta njihovih autobusa na jednom parkiralistu uz autocestu zagreb-bregana. zna li neko vise o tome? jel neko mozda dobre volje i more otici poslikati malo situaciju?

evo karte di sam ih tocno vidio:

lip pozdrav is svabije

no sikiriki

Tomek

To više nisu njihovi autobusi, to je parkiralište leasinga koji je zapljenio sve stare Skylinere, Citylinere... Biti će slika ovih dana ;)

Tomek

Koga zanimaju njihovi zapljenjeni autobusi, a ne prati cijeli forum evo linka na slike:
http://www.autobusi.org/forum/index.php?topic=7217.15