Croatia bus - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:00:52

stipe15

Citat: mansg313  u Listopad 06, 2008, 21:32:02
Da ide u istambul 10 a drugog megu ce obnavljat iduci mjesec a skyliner od ap šibenik ide na bolje mjesto
Na bolje mjesto??

manoplan

Sokolovi odmaraju u garaži

S319UL

APP je sada u suradnji sa Croatia Busom pa sada učenici od Požege do Gradiške mogu putovati CB busevima sa APP - ovim mjesečnim kartama.  :D
Setra S 419 UL - Pravi Autobus Za Prave Ljude

S319UL

Danas CB-ov 0404 gb.500 u Požegi ostao u kvaru i otišao u APP servisni centar, pa je za Zagreb umjesto CB-a vozila APP-ova ciglica gb.107
Setra S 419 UL - Pravi Autobus Za Prave Ljude

tamlover

Jučer sam vidio na liniji ZG-Desinić jednog novijeg Translinera. Jel se smanjio broj starih Transića ili je to privremena pozitivna promjena na ovoj liniji? Naime, to nisam prije viđao.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

tomekk

dosta starih ima u varaždinu, a u ap su došla još 4 busa iz croatie.
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Tomek

Svašta se zna zalomiti na linijama za Desinić i Hum na Sutli jer te linije se brzo vraćaju u Zagreb.. Znam da sam u Humu na Sutli znao vidjet Skylinera, pa i VIP Starlinera, nema čega tamo nije bilo...
No, to je većinom bilo pred dvije - tri godine, sada tamo su stalni stariji Translineri i O404 tako da je vjerojatno još poneki završio u Varaždinu..

jmaric8@optinet

Evo da se i ja samo javim pošto ću imati šta reći ali sada je već kasno pa se idem prvo dobro naspavati,inače radim u Croati Busu pa imam dosta toga za reći na ovu temu!!!

Konj

Nadajmo se pozitivno i pohvalno!

8) 8)

Karabaja

Croatia Bus se preselila iz Heinzelove negdje u Stupnik prema Karlovcu ali nisam siguran jeli preseljenje obavljeno u potpunosti.Kao što znate ono zemljište u Heinzelovoj je odavno prodano i rasparcelirano tako da je samo pitanje dana bilo kada će se firma seliti.Nadam se da će ubrzo stati na noge nakon ovoga šoka i svih onih stvari koje su se dešavale u Croatia Busu i da će Zovko uspjeti vratiti ugled toj nekad najjačoj prijevozničkoj tvrtki u eks.Yugi!!Žao mi je svih ljudi koji su ju stvarali i koji sad najviše ispaštaju dok se naši tajkuni bore za svaki kvadrat zemljišta u Heinzelovoj!Držimo palčeve Zovku i nadajmo se da će Croatia Bus vratiti u sam vrh jer ona tamo zapravo i spada,za početak bi mogao malo obnoviti vozni park a načuo sam da bi mogli stići neki novi busevi već sa početkom sljedeće godine!!! :o ::|

mansg313

To zemljište u Stupniku malo poslije Trgovačkog centra "Mercatone" je kupljeno za malu lovu od poduzeča "Čelik" u stečaju

Konj

zlikowszky

Citat: jmaric8@optinet  u Studeni 18, 2008, 00:03:35
Evo da se i ja samo javim pošto ću imati šta reći ali sada je već kasno pa se idem prvo dobro naspavati,inače radim u Croati Busu pa imam dosta toga za reći na ovu temu!!!

Bome nam dugo spava ovaj.....
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

Tomek

Pa evo i slike Skylinera, jučer su radnici prebacivali kombijima djelove iz stare u novu garažu

Inače, ovo parkiralište je sa stražnje strane kompleksa, no slikati se može sa sporedne cestice.. Do bivšeg Čelika se može doći kad se vozi za Mercatone i ne skrene na parkiralište Mercatonea nego produži 200tinjak metara i sa desne strane je nova garaža..

stipe15

Sada mi recite zašto novosti o skylineru postate ovdje a ne u ATP ŠI RAZNO?