ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

zlepur1

Sinoć mi je kaza  jedan šofer da su  čazmine kontrole počele kontrolirati karte u autobusima atp-a.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

bagatin22

Ima li netko informacije koliko ATP godisnje preveze putnika na gradskim i prigradskim linijama?

TAM

A ja imam informaciju od njihovog vozača kako se žale da imaju sve manje putnika.
Dani ponosa i slave!

zlepur1

Ja san doša do računice da imaju još 32 ispravna busa.Ako neko zna više informacija neka objavi.Inače vp je sve tanji i kad gledaš njihovu garažu dobiješ dojam da su one prve otpisane buseve izrizali da bi imali di staviti slijedeću tura a ima ih more.

TAM

Mislim da si i ti pogriješio, puno manje je autobusa tehnički ispravno, ali mislim samo na autobuse ne na kombije kojih oni imaju podosta. Kod mene je ta brojka manja, sveukupno 24 tehnički ispravna autobusa bez O405N2 jer su i one u godinu dana postale kršine od autobusa.  ::|
Dani ponosa i slave!

actros

Citat: zlepur1  u Travanj 20, 2015, 15:26:50
Ja san doša do računice da imaju još 32 ispravna busa.A

Citat: TAM  u Travanj 20, 2015, 17:38:21
Kod mene je ta brojka manja, sveukupno 24 tehnički ispravna autobusa bez O405N2

Prema mojoj procjeni, ispravnih autobusa je još manje, možda svega 10ak. Tu mislim na one stvarno ispravne, one koji mogu proći tehnički "bez veze" i koji mogu obavljati siguran i udoban prijevoz. Pitanje je vremena kad će neko kupit firmu, bez obzira ko to bio morat će odmah nabavit barem 15ak prigradskih i 10ak međugradskih autobusa.

TAM

Onda su to ovi autobusi koji su zadnji došli znači Irisbus Illiade, Domino i Evadys i stariji Temsa Safari, Volvo 9900, MAN Lion's Regio, Setra S319 GT-HD, i Volvo 8700.  Po tome se tvoja računica poklapa. Ja sam u svoju dodao Eurobuseve i neke iz prigradskoga kao Volvo Steyr i MAN Lion's Classic
Dani ponosa i slave!

TAM

Evo za neke koji nisu znali da je Eurobus AV 120 (ŠI 221-ET) u prosincu 2014 imao manje zapaljenje.
Sada čekamo kada će u potpunosti izgoriti. :)evil

Izvor:facebook.com/NikeTransportDoo
Dani ponosa i slave!

zlepur1

Najnovije informacije glase; "U sve atp-ove autobuse (gradske, prigradske i međugradske) ugrađuje se videonadzor i sustav za praćenje pozicije autobusa."
Izgleda da je Čazma odlučila uvesti reda, dokle vidićemo.

Inkvizitor

Citat: zlepur1  u Svibanj 01, 2015, 18:00:59
Najnovije informacije glase; "U sve atp-ove autobuse (gradske, prigradske i međugradske) ugrađuje se videonadzor i sustav za praćenje pozicije autobusa."

Na žalost ovo vam je hrvatska stvarnost.
Uvjerljivo najveći lopovi među vozačima (i kondukterima); sutra da tvrtka propadne (ne daj Bože) prvi bi bili u redu da je tvrtka pokradena,
uništena i opljačkana; a u biti je sami sustavno uništavaju i pljačkaju. glavauzid

zlepur1

Upravo tako.Negdi sam napisa da je tako propa i Autotransport Zadar.Na kraju kad propadne svi se pitaju ko je pokra firmu.Da je malo mučniti glavom shvatili bi sami.Pa ljudi moji ne može firma opstati pokraj onog poznatog hvala sjednite, mala je plaća može li bez karte itd.Nikoga ne branim , a nije mi ni cilj nekoga napadati ili braniti ali računica je jednostavna, valjda ima ljudi koji se voze i bez pokaza.Pametnome dosta.A na kraju i te pokaze neko plaća.

actros

Citat: zlepur1  u Svibanj 01, 2015, 18:00:59
...

Zoky, ja stvarno neznan odakle tebi ovakvi podatci;  šta će bit sa Čazmom to još niko nezna, al za sada trenutno nema ništa. Istina, Čazmatrans je iznajma par autobusa Autotransportu, al isto to radi i Autotrans, a u sezoni će i još neki... Ja neman ništa protiv Čazminog preuzimanja, al zašto trčat prid rudo?

Citat: zlepur1  u Svibanj 06, 2015, 13:55:18
Upravo tako.Negdi sam napisa da je tako propa i Autotransport Zadar.Na kraju kad propadne svi se pitaju ko je pokra firmu.Da je malo mučniti glavom shvatili bi sami.Pa ljudi moji ne može firma opstati pokraj onog poznatog hvala sjednite, mala je plaća može li bez karte itd.Nikoga ne branim , a nije mi ni cilj nekoga napadati ili braniti ali računica je jednostavna, valjda ima ljudi koji se voze i bez pokaza.Pametnome dosta.A na kraju i te pokaze neko plaća.

U Autotranspotu se krade, i to je sramota! ...al sve ovo šta sad prolazi Autotransport, prošle su i neke druge firme. I svi znamo kako su izašle iz svega toga. Ova tema puna je izjava kriv je ovi, kriv je oni... i je, svi su krivi, al isto tako krivi smo i mi! Mi smo izabrali drage vođe kojima odgovara ovakav Autotransport; jel da im ne odgovara, sve ove probleme mogli bi riješit do nedilje! Ako su uspili riješit škverove, Croatia Bus, i ostale, zašto nemogu Autotransport!?

Pa nije valjda da očekujete da će radnici sami sist za stol i reć: odsada više nećemo krast!!? Red, rad i disciplina doć će onda kad se na rukovodećem mistu nađe neko strog, hrabar i motiviran, i reće: koga uvatimo da je ukra, odma leti iz firme! ...neki će i odletit, al ostali će se brzo opoštenit, viruj mi.

zlepur1

Je u pravu si.A mogu ti reći (priča san sa ljudima) da su mnogi i počeli napokon raditi kako triba nakon šta su ih stisle pojačane kontrole.
  Šta se tiče samog preuzimanja puno toga je nejasno, a izgleda da je najveći problem opet dug prema državi ali država je dužna i njima za ratnu štetu i sve je to jedan začarani krug.

Teutonic

ŠI 460 DM ima oko 445 000 km na tahografu.

Teutonic

Datuma 12.5. ŠI-282 DO je imao 257 521 km,a kako je kupljen nov nije još imao ponovan obrtaj na 0,isto vrijedi i za ŠI-283 DO koji je 13.5. imao 287 100 km prijeđenih,
za Volvo 9900 HD ŠI-460 DM sam zaboravio naglasiti da je već imao jedan obrtaj na 0 pa sa time je prešao preko 1 450 000 kilometara.