Slike iz Zagreba 2011.

Autor conecto, Siječanj 01, 2011, 11:56:59

plavi ZET-ov bus volim

^_^ Vrijeme posta je predobro ispalo.  -121-
Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

Mirta

10.03.2011.

139, gbr. 90

103, 303

138, 340

105, 16

101, 301

Danas na Gornjem gradu. 
94

Nikad ne reci:"Nikad!".

tramvajac 92

332

329

Tomek

Zagreb danas
108

177

453

514

538

628

421

Čuj Tomek, a zakaj stalno slikaš APD  bus123 bus123 bus123? ;D ;D ;D
bus123 108, bus123 177, bus123 453,  bus123 514,  bus123 538,  bus123 628
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Tomek

tamlover

Kak je krenulo na zapadu još malo ne bumo imali kaj ZET-ovog za poslikat  mad057 a na istoku bu se zato do imendana vozilo u Blagušu, Moravče, Planinu Gornju... Pretjerujem, i zapravo mislim da je to što su Sesvete i okolna mjesta ostala 90-ih pod Zagrebom bilo loše za taj kraj. S jedne strane Sljemena imate Bistru koja je npr povlaštena zbog statusa brdsko planinskog područja za koje se izborio tamošnji načelnik općine. S druge strane Sljemena imate sesvetski kraj koji nije ništa manje brdovit od Bistre - štoviše Bistra nema niti jedno naselje na znatnije višoj ndm.v. od Zagreba a oko Sesveta ih imaš kolko hoćeš. I na račun toga je izvučena dobra lova, osigurane povlastice - a radi se samo o jednom primjeru. Kolko ljudi oko Sesveta još nema vodu!? A plaćaju prirez ko i ja u centru grada. Oni buju vječni gubitnici za račun glasačkih listića.

Back to topic: Tomek, s čim ti plaćaš benzin? ;D
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

Tomek

Ako želiš još fotki takva pitanja nemoj postavljati jer kad počnem malo razmišljati o benzinu vožnje će se smanjiti drastično  ;) :'(

tamlover

meni je draže da ti preživiš prijatelj nego da gledam fotke  ;)
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

maky

Citat: tamlover  u Ožujak 16, 2011, 00:05:04
Back to topic: Tomek, s čim ti plaćaš benzin? ;D
Ma on toči u gradskoj plinari, zato i nema plina za ZET-ovce...  ::|

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

221

manoplan

plavi ZET-ov bus volim

Jao, baš dobra fotka, ali ovaj ispljuvak piksela na displeju malo kvari cjelokupni dojam.
Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

manoplan

Berlingo