Tipovi autobusa na linijama 2011.

Autor conecto, Siječanj 01, 2011, 12:17:23

conecto

Uz najljepše novogodišnje želje svim članovima foruma i s dolaskom nove godine, otvara se nova tema "Tipovi autobusa na linijama 2011." za prikladne rasprave, u skladu s praksom da se najpopularnije teme podijele po godinama kako se prevelikim okrupnjavanjem pojedinih tema ne bi narušila njihova preglednost i preglednost samog foruma općenito.
HVALA!
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

lovac27

Na liniji 330 danas nema novih Lion Cyitija, očito su svih pet iz APVG posudili za Šnježnu kraljicu....

conecto

Na dosta linija danas (Snježna kraljica) školski busevi: 209, 213, 232, 236...
A GDJE JE POANTA?

tramvajac 92

I na 107 je nakon dugo vremena bilo 5 zglobnih popodne..

Berlingo

Ako se ne varam 4 plinasa i ovaj na slici.

marin

conecto

Iako se danas ne vozi Snježna kraljica, busevi za tu namjenu čekaju u garaži sutrašnji dan kad skijaju muškarci (barem je tako u APD). Zato su se i danas našli školski busevi na linijama 209, 213, 232, 236, 263, 275 (malo čudno dok je kačamali i dalje na 280)...
A GDJE JE POANTA?

dominik,

Citat: lovac27  u Siječanj 04, 2011, 17:04:29
Na liniji 330 danas nema novih Lion Cyitija, očito su svih pet iz APVG posudili za Šnježnu kraljicu....
Jucer su 345,346 i 347 bili na 118.

sokre

Možda je gotova posudba MAN-ova PAVG-u.

Inače, danas je na 222 bio 626.

lovac27

Citat: sokre  u Siječanj 05, 2011, 17:53:55
Možda je gotova posudba MAN-ova PAVG-u.

Danas svi manovi 343-347 opet na liniji 330 heheh, vratili se

MAN19464

da vratili su ih mada je bilo dovora da se vračaju 07.01.2011. nakon muške utrke, pa nije valjda da će ih sutra vraćat na sljeme, pa opet nazad u v.g.

Berlingo

Nije li jucer i na 107 bio skolski? Ja sam izlazio s Voltinog i vidio s boka da pise Jankomir.

lovac27

Citat: MAN19464  u Siječanj 05, 2011, 23:17:59
da vratili su ih mada je bilo dovora da se vračaju 07.01.2011. nakon muške utrke, pa nije valjda da će ih sutra vraćat na sljeme, pa opet nazad u v.g.

danas oko 14 h, svi su bili u garaži APVG, znači da ih nisu slali danas na Sljeme.....

conecto

Sinoć opet riknula plinara i vjerojatno će proraditi tek polovinom idućeg tjedna. Kako u ponedjeljak ponovo nastupa puni vozni red i počinje škola, bit će veselo. Danas još plinaši crpe posljednje zalihe plina, uglavnom na dvokratnim službama, ali već su npr. na 210 od jutra Lion's Cityi.
A GDJE JE POANTA?

sokre

Kako nije neugodno vlasniku plinare zbog čestih kvarova.

I da popravci tako dugo traju. Pa nije samo ZET korisnik.

Nakon toliko problema čudno da netko nije ekspeditivno sagradio još jednu punionicu.

Tko zna, da ako ja izgradim punionicu, da li bi ZET punio Citelise kod mene?

Sigurno je neka zaj... oko tih autobusa.