Tipovi autobusa na linijama 2011.

Autor conecto, Siječanj 01, 2011, 12:17:23

marin

Citat: plavi ZET-ov bus volim  u Lipanj 29, 2011, 15:11:48
Evo što zapazih danas:
linija 146 - gbr. 154, 155
linija 172 - gbr. 188
linija 109 - gbr. 156
linija 134 - gbr. 135
linija 125 - gbr. 30, 100
linija 121 - gbr. 137, 157, 163 (buuuu!)
Citare sam vidjela samo na linij 136.
i mali ispravak na 146 je još bio jedan NG 313 gbr. 158

marin

Danas ni na 136 nisu Citari, nego su svi NG 313 gbr. 157, 158, 160. ???

Tomek

Tomek

Biodizeli viđeni jučer kako voze liniju 607 u N-Zagrebu umjesto tramvaja..

Danas pak vidio nešto što nisam vidio od onih silnih redukcija prije 5 godina.

Citaro G gbr 198 vozio popodne na 131, mislim kako se to uopće popne gore to da mi je vidjeti... Strašno... Fali solaša, fali zglobnjaka, žali se ekipa iz APP-a da CItari koji budu dulje vrijeme u APD-u dolaze nazad kao da su vozili stoku, zmazani, smrdljivi, išarani.. Dal se i njih u Dubravi uopće čisti?

sokre

Da, jučer sam se vozio jednim.

Možda je to plan navikavanja građanstva u ovom djelu grada da postoje i drugi tipovi autobusa ...

Pa kada se svi naviknu, NG-i za Veliku Goricu..

Tko zna, da li bi NG-i bili dostojni zamjenici SG-ijma na 268.

Nekako sumnjam da bi izržali takav tempo kao oni, ali opet, MAN je MAN..

Westin

Citat: Tomek  u Srpanj 05, 2011, 23:24:28
Biodizeli viđeni jučer kako voze liniju 607 u N-Zagrebu umjesto tramvaja..

Danas pak vidio nešto što nisam vidio od onih silnih redukcija prije 5 godina.

Citaro G gbr 198 vozio popodne na 131, mislim kako se to uopće popne gore to da mi je vidjeti... Strašno... Fali solaša, fali zglobnjaka, žali se ekipa iz APP-a da CItari koji budu dulje vrijeme u APD-u dolaze nazad kao da su vozili stoku, zmazani, smrdljivi, išarani.. Dal se i njih u Dubravi uopće čisti?

A najbolja je stvar što busevi nisu trebali još ni voziti najmanje tjedan dana s obzirom kojim intezitetom se izvode radovi . Za sada samo miču zemlju između i okolo tračnica od rotora prema Savskog koja ( pruga prema Savskom mostu )

221

žali se ekipa iz APP-a da CItari koji budu dulje vrijeme u APD-u dolaze nazad kao da su vozili stoku, zmazani, smrdljivi, išarani.. Dal se i njih u Dubravi uopće čisti?

A ja baš mislio da APP šalje najzmazanije Citare u APD, misleći da će ih ovi tamo očistiti i zglancati.  ;D ;D

Ipak, pravi posao čišćenja radi Euroline. 547 je bio katastrofa odostraga, pogledajte ga sada.

dean25

žali se ekipa iz APP-a da CItari koji budu dulje vrijeme u APD-u dolaze nazad kao da su vozili stoku, zmazani, smrdljivi, išarani.. Dal se i njih u Dubravi uopće čisti?

Citari iz APP-a dok su na "posudbi" u APD-u,često voze supstituciju nl 34.Eto odgovor zbog čega su zmazani,smrdljivi i išarani...

Tomek

@221
Ne, nego su zmazani dolazili u APP gdje ih temeljito čiste i šalju ili na popravak u Euroline ili nazad u APD  ;D

Navodno ipak će biti punionica u Podsusedu, a u ZET-u su danas optužili MOL koji je preuzeo INU da je on kriv što nema punionice u Dubravi  i plinaši stoje.

dean25

Citat: Tomek  u Srpanj 06, 2011, 19:17:33
Navodno ipak će biti punionica u Podsusedu, a u ZET-u su danas optužili MOL koji je preuzeo INU da je on kriv što nema punionice u Dubravi  i plinaši stoje.

Odakle ti ta informacija?

Tomek

Večernji list! Jučer ili danas, ne znam više.

dean25

Citat: Tomek  u Srpanj 06, 2011, 19:20:51
Večernji list! Jučer ili danas, ne znam više.
Ja imam pretplatu na Večernji,ali nisam primjetio taj članak.
Ima samo ovaj:
http://www.vecernji.hr/zagreb/zet-treba-jos-radnika-clanak-307419

221

sokre

Na 218 je danas bio 176.

Ili se sporije vozi ili su popravili tu grbu na cesti.

Zna li tko kakva je to grba razbijala motore?

Prošao sam autom dijelom trase, ništa neobino nisam vidio.

dean25