ATP Šibenik – fotografije

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:56

TAM

Evo ga kao što je 5AR u postu prije spomenu da se pokvario

Eurobus AV120 (ŠI 323-CG)

Spomenuti Čazmatransov Neoplan Euroliner

Još jedan Čazmatransov autobus vozi za ATP Šibenik u pitanju je Neoplan Jetliner

Iako mu je shema od Čazmatrans Vukovara

Vlasnik je Čazmatrans Dalmacija

Dani ponosa i slave!

actros

Ovaj Jetliner trebao bi biti ex VU-346-AE koji je lani obavljao školski prijevoz u Trogiru

zlepur1

Znači da sam preksinoć ipak dobro vidija da voze za atp.Ništa čudnoimajući u vidu vozni park koji je u totalnom raspadu.Doduše nisu ni ova dvojica u boljem stanju al pomaže koliko toliko.Dokle ne zna se. ??? :-[ good_boy
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

TAM

Još jedan Čazmatransov autobus vozi za ATP. Zar je i Čazmatrans zainteresiran za ATP kad već ovoliko autobusa daje?

Dali netko znade više o ovom autobusu. Na vratima je pisalo Herc Tours. Jeli ovo prinova u ATP ili je u najmu.

Nakon što je više od pola godine proveo parkirna u garaži popravljen je, ali po običaju ATP nakon kvara  mijenjaju se tablice što je posve suludo i donosi trošak.

Ali nisu tu samo loše vijesti ima i dobrih Steyr (ŠI 139-CP) je uređen izvanka i iznutra samo mi je žao što neće stavljati nikakve natpise na njega ovako će izgledati malo prazno.

Čerupanje na Bovi se nastavlja

Dani ponosa i slave!

Shole

Citat: TAM  u Kolovoz 28, 2013, 16:28:39

Nakon što je više od pola godine proveo parkirna u garaži popravljen je, ali po običaju ATP nakon kvara  mijenjaju se tablice što je posve suludo i donosi trošak.

Ne mjenjaju se tablice bezveze zato jer se netko samo sjetio iz čista mira. Nakon što ti istekne registracija imaš nekoliko dana vremena da ih predaš na MUP ukoliko ne misliš tako skoro registrirat to isto vozilo.  3 mjeseca ih MUP čuva i možeš ih doć podić ako umeđuvremenu popraviš bus.  Nakon 3 mjeseca idu u smeće, a ti moraš radit nove na sljedećoj registraciji.   Nekad se desi da bus stoji godinu dana i vrate mu se stare (friško je bio registriran), a nekad stoji manje od pola godine pa dobije nove

TAM

OVO je vozilo Zagreb-Split
Dani ponosa i slave!

Avtomontaža

Citat: TAM  u Kolovoz 29, 2013, 20:07:44
http://i1341.photobucket.com/albums/o748/JABUKA96/Fotografija0705_zpsd443c236.jpg
Oni stvarno nisu normalni. Bus od 20 godina šalju za Zagreb i još je u KATASTROFALNOM STANJU!!!

TAM

Ma koliko god ga ATP uništava on se jednostavno ne predaje. Već ga dva dana zaredom šalju za Zagreb, iz Zagreba prema Splitu i iz Splita prema Šibeniku. Ovo je savršenstvo i neuništivost koja se nažalost više neće napraviti. ŠI 711-AL

Dani ponosa i slave!

altenator

Citat: Avtomontaža  u Kolovoz 29, 2013, 20:31:32
Citat: TAM  u Kolovoz 29, 2013, 20:07:44
http://i1341.photobucket.com/albums/o748/JABUKA96/Fotografija0705_zpsd443c236.jpg
Oni stvarno nisu normalni. Bus od 20 godina šalju za Zagreb i još je u KATASTROFALNOM STANJU!!!
Ovo me sve više  podsjeća na  Ap-Imotski  samo drugačije mjesto radnje.Žalosno za jednog giganta u putničkom i  teretnom prometu na šta je spao na tuđe krntije.

5AR

Citat: 5AR  u Kolovoz 22, 2013, 23:04:55
Je je taj je, od jučer ujutro stoji iznad Bakra na autobusnoj u smjeru Rijeke sa trokutom iza.

Eto i slike

Danas niska Temsa i Bova

zlepur1

Citat: altenator  u Lipanj 02, 2013, 22:12:33
Citat: tamlover  u Ožujak 02, 2012, 19:47:32

Pozdrav jeli ovaj Tam možda parkiran bez tablica čini mi se u Grebaštici kad se ide put Splita s lijeve strane cca 100m od magistrale? Da li netko zna sudbinu Neoplana Skylinera što su dobili od CB pa je vraćen u Zagreb kakva mu je sudbina?
Sliku sam postavija samo kao ilustraciju za nešto šta još nisam vidija ni doživija u ovo godina .Umisto stakla poviše vozačevih vrata zavidali su komad lima.Prestrašno!!Neprofesionalno!!Žalosno!! Nije ni čudo šta propadaju kad imaju takav odnos prema sredstvima s kojim rade i opčenito radu.Takav odnos prema onome od čega zarađuju kruv je katastrofa.Odavno sam reka ako neće ili im se ne da raditi neka kažu.Pa ljudi ima drugih prijevoznika koji će raditi kvalitetnije i poštenije svoj posal,ali za takve u njihovim firmama nema mista.Još jednom sramota i katastrofa!!!!!!!!! >hammer<

dado1979

Po mojem mišljenju OK rješenje jedino su taj dio trebali obojat u crno,to staklo ionako nema svrhe osim što kroz njega sunce smeta šoferu u vožnji.Ne vidim razloga za uzbudjivanje  good_boy

Shole

Upravo tako,  to staklo ima samo estetsku funkciju.  A ne pada ti napamet možda da nigdje nema takvog stakla za nabavit !?   Ajde im ti jedno nabavi, vjerujem da bi ga odma namontirali

zlepur1

Da u pravu si .Potpuno sam smetnija s uma model i godište autobusa, ali moglo se bar estetski puno bolje napraviti, oću reći malo boje ne bi škodilo. :)

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !