ATP Šibenik – fotografije

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:56

5AR

tramvajac 92

Imam ja njegovu njušku, da ne ostanemo uskraćeni za taj prizor:

TAM

Slika nije baš nešto, ali ga nismo imali jako dugo. ŠI 234-EL. Izvanka je još u dobrom stanju, ali unutrašnjost mu je devastirana doslovno. Kao da je uragan poharao unutrašnjost. Još mi je za oko zapleo kako su prednji branik učvrstili.  ::| Ali barem ima originalni Volvo natpis.
Dani ponosa i slave!

TAM

Evo već par dana me vozi bijeli Volvo 9900 pa sam iskoristio priliku i malo po slikao unutrašnjost autobusa.
Ova VogelSitze su mi jedna od najudobnijih sjedala naravno uz debela Fainsa America sjedala koja su mi odlična, dok su nekima teški škart i strava od sjedala ne znam zašto. Većina sjedala je polomljeno, išarano, rasparano itd.. da ne nabrajam.  >:(

Ovdje su pokazali svoju profesionalnost nakon zamjene stakla. Više su štete napravili nego korisnoga

Još malo razbijenih stvar

A što se tehničke strane tiče nije ni tu baš najbolje kotači cvile, getribu su mu skršili, a i uhvatila ga je i hrđa oko prozora na više mjesta.
Dani ponosa i slave!

TAM

Dani ponosa i slave!

markost

mate

Regio jucer u 16.00 na polasku za Sibenik

mate

Danas u Sl.Brodu na posebnoj voznji (GKK Sibenik)

Tomek

actros

Teutonic

Ovaj AV 120 kojeg je snimio Stipe je danas vozio na liniji Tribunj-Vodice-Srima-Šibenik,prvi put da ga vidim u životu,a svaki dan sam na kolodvoru,sjedala(plastični dio) su totalno izgrebana,šteta je ovaj dobar bus ovako vidjeti...jučer je ovu liniju u isto vrijeme imala Temsa Safari.......

Na večernjoj liniji u 20:00,Šibenik-Srima-Tribunj-Sovlje vozila je praženova setra,ne znam zašto?

Nisam imao vlastitu sliku pa sam je ukrao praženu :P
Također,prije 2 tjedna je na liniji Dubrava-Biranj-Perković vozio novi,turistički autobus,neznam koje marke,možda je bila Temsa no vjerojatno nije,svejedno,na toj liniji ima 15 putnika,a na liniji za Tribunj gdje ima 150 putnika vozilo je ovo:Autor slike-TAM
ovaj isti bus često vozi i jutarnju tribunjsku liniju za šibenik (školsku)
Zna li tko od koga je Mercedesov bus na kojem piše travel europe,ponekad vozi na liniji za Vodice,no posljednjih par tjedana za Murter,nemam sliku nažalost.

sibencan

Taj Mercedes s natpisom "Travel Europe" je Praženov O350 (ŠI-530EZ). Taj koji je vozio za Danilo Biranj je valjda Praženov Iliade.
Eurobus AV 120

Avtomontaža

Citat: Teutonic  u Prosinac 10, 2013, 21:52:59
Na večernjoj liniji u 20:00,Šibenik-Srima-Tribunj-Sovlje vozila je praženova setra,ne znam zašto?
Već dosta dugo je Pražen na ispomoći ATP-u. Za njih vozi Volvo 7000(0036-MP), nekoliko Iliadea i MB Tourismo. Prije su za ATP vozili i drugi 7000 i Irisbus Moovy. Inaće, Pražen je dobio koncesiju da vozi osnovnoškolce. Osim Pražena, voze još i TAM-ovi od Krka Prometa, Renault Master od Vinceka, Bova od Gaje i Čupićev Euroliner.

TAM

Zeleni AV 120 (ŠI 685-FC) od ljeta je bio u radioni jer je motor istrošen ima velikih problema s kompresijom. Ja sam ga isto vidio par puta da vozi, ali je brzo vraćen u radionu.
EDIT: Neoplan Euroliner je kao i Volvo Drögmöller vraćen Čupiću više ne voze za ATP.
Dani ponosa i slave!

sibencan

Eurobus AV 120