ATP Šibenik – fotografije

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:56

tramvajac 92

Vjerojatno dugoročni najam (lizing).

marinnn

Citat: TAM  u Lipanj 27, 2014, 15:06:50
MAN Lion's Regio (ŠI 283-DO)

Ovaj Regio je čini mi se redovit do Dubrovnika. Šta nema ništa primjerenije za tu liniju u voznon parku?
Using Tapatalk

ROAD

NEOPLAN VIP CLASS

Tomek

Iz Zagreba za Šibenik u 16.00 ovaj Regio

Ranije je ovaj Iliade bio u Zagrebu

actros

Tomek

Evo i od mene, Domino i Evadys HD danas u Zagrebu

Tlimfocit

Jedna brzopotezna od danas. Ne izgleda loše nimalo.

Tomek

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

lions

Jučer, 17.7. na jutarnjoj liniji Zadar-Split (s polaskom iz Vodica u 10:12) iz Zadra do Šibenika je išao Volvo AV120 ŠI-711-AL, a u Šibeniku su putnici presjeli u drugi autobus (najvjerojatnije plavi Irisbus) kojim su nastavili do Splita. Vozač koji je vozio Volvo AV120 je rekao da su bili ostali bez goriva i da su u Biogradu stali točiti gorivo. U isti Volvo AV120 ŠI-711-AL su presjeli putnici iz niske Temse Safari kojom su oko 13:15 došli iz Rijeke, a Volvom su nastavili prema Dubrovniku. Temsu je ATP-ov mehaničar odveo najverojatnije u garažu. Oko 13:30 je iz Dubrovnika došla visoka Temsa Safari koja je odmah nastavila prema Rijeci. Nju nažalost nisam slikao.

sibencan

Eurobus AV 120

actros

Domino je u četvrtak imao "sitnih" problema:

(dobro) opremljena servis služba:

...a šarafi su se potrudili da nebi sve ostalo na "sitnom" problemu (isjećak iz gornje slike):

kao što se vidi, predala su se svega tri komada... al šta je to za jake snage autotransporta "ako neće milom, oće silom"  :)evil

ivan128s

Problem je i bio u sarafima...od njih 8 (ja msn), 5 ih je vrtilo u prazno...tj provrtio je navoj u glavicini