ATP Šibenik – fotografije

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:56

ROAD

Regio slikan prošle godine.

NEOPLAN VIP CLASS

peron24

Temsa Safari,kupljena 2006,šalju je na lokalne linije jer fali buseva,inače još krstari na međugradskim

Volvo AV 120,nekad na sajmu u Hannoveru,danas po okolici Šibenika

MAN Lion's Regio C14,osim za RI,DU i ZG ponekad ga ubace na smiješno kratke radničke linije kao TLM-Šubićevac

TAM

TAM 260 A 116 P ŠI 368-DZ ponovno vraćen u promet nakon 6. mjeseci.

Dani ponosa i slave!

VISEON

Ovaj će do sudnjog dana i tada će vjerovatno preživjeti :)

vedran 811

Ova slika budi lijepe uspomene u meni kad sam ga prije 10-tak godina vozio i stvarno guštao vozeći ga.

TAM

Jeli zeleno-bijeli Eurobus AV120 registracija ŠI-685-FC došao iz AP Varaždina?
Zbog ove slike pitam jer imaju istu shemu:
Dani ponosa i slave!

peron24

Ne,kupljen je još davne 1994 zajedno sa još dva AV120 (ŠI 877 BF koji je rashodovan i današnjim ŠI 221 ET) i 3 polovne Bove Future. Prva mu je reg. bila ŠI 600 Z,zatim ŠI 153 CL, ŠI 585 ED i od ovog ljeta ŠI 685 FC. Shema bojanja je Touringova. Prije dolaska u ŠI bio je na sajmu u Hannoveru gdje je osvojio drugu nagradu. Prvu je dobila Setra 315 HD. Zanima me kako je ova varaždinska Avtomontaža dobila ovu shemu?
Iz AP Varaždin u ATP su 2003 stigla 2 Eurobusa. Prvi je VŽ 592 EU (kasniji VŽ482 GT) koji je u jesen 2011 vraćen u Varaždin.
Drugi je VŽ 399 DL (kasnije ŠI 407 CR) koji vozi i danas,ali sa reg. ŠI 593 EA.
Ovje imaš opširnije o ovom modelu:  http://www.autobusi.org/forum/index.php?topic=12967.0

U ATP-u danas ih vozi ukupno 7,a od ostalih prijevoznika na šibenskom području imaju ih Antonio tours (nedavno kupljen od Samoborčeka) i dva komada kod Starog Velima (jedan je niski).

Tomek

Oba u Starog Velima su visoki, jedan ex Generalturist, jedan ex Črnja ex Autotrans RI.
Vjerojatno je i ovaj TAM ranih 90-ih vozio za Njemačku pa je dobio tu shemu.

TAM

Citat: peron24  u Studeni 30, 2012, 16:19:27
Ne,kupljen je još davne 1994 zajedno sa još dva AV120 (ŠI 877 BF koji je rashodovan i današnjim ŠI 221 ET) i 3 polovne Bove Future. Prva mu je reg. bila ŠI 600 Z,zatim ŠI 153 CL, ŠI 585 ED i od ovog ljeta ŠI 685 FC. Shema bojanja je Touringova. Prije dolaska u ŠI bio je na sajmu u Hannoveru gdje je osvojio drugu nagradu. Prvu je dobila Setra 315 HD. Zanima me kako je ova varaždinska Avtomontaža dobila ovu shemu?
Iz AP Varaždin u ATP su 2003 stigla 2 Eurobusa. Prvi je VŽ 592 EU (kasniji VŽ482 GT) koji je u jesen 2011 vraćen u Varaždin.
Drugi je VŽ 399 DL (kasnije ŠI 407 CR) koji vozi i danas,ali sa reg. ŠI 593 EA.
Ovje imaš opširnije o ovom modelu:  http://www.autobusi.org/forum/index.php?topic=12967.0

U ATP-u danas ih vozi ukupno 7,a od ostalih prijevoznika na šibenskom području imaju ih Antonio tours (nedavno kupljen od Samoborčeka) i dva komada kod Starog Velima (jedan je niski).
Koliko ja znam ATP Šibenik jer trebao imati 11 AV120. Dva nikada nisu isporučen pa se pitam jesu li im varaždinci nadoknadili ta dva. I htio bih pitati koliko je ATP Šibenik imao niskih Avtomontaži i jeli još uvijek vozi ovaj? I zašto nisu sve bile u ovoj shemi?
Dani ponosa i slave!

Tomek

Zašto bi im Varaždinci nadoknađivali neisporučene Eurobuse? Pa nije AP Varaždin proizvodio Eurobuse.

zlikowszky

Citat: TAM  u Studeni 30, 2012, 15:44:20
Jeli zeleno-bijeli Eurobus AV120 registracija ŠI-685-FC došao iz AP Varaždina?
Zbog ove slike pitam jer imaju istu shemu
I ovaj TAM i onaj AV120 iz Šibenika imaju Touringovu shemu iz osamdesetih i početka devedesetih. Pretpostavljam da su obje firme bile Touring kooperant.
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

Tomek

S319GTHD - ajme retrovizora

Avtomontaža

Ajme na što slići izvana. To je jedini troosovinac u voznom parku ???

nidi

Stvarno steta, ovo je cak 2001-2002god. nije to tako staro vozilo ali jbga nema se za odrzavanje...
*****  V     O      L       V       O   *****

Avtomontaža

Baš šteta, ali prema autobusima se uopće ne znaju odnositi kako triba. Dođe mi rasplakati se kad vidim u kakvom su stanju Steyrovi i Grafovi koji su solidni busevi, a o Abenrama da ne govorim. Stvarno je žalosno gledat ih kako propadaju.