ATP Šibenik – fotografije

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:56

stipe15

Uff...Danas puno iznenađenja.Prvo ono najjjbolje.AV120 ŠI-407-CR je preuređen izvana i iznutra kao i obojan u bijelu boju kao i već prije uređeni AV120.I još jedna dobra vijest da je legendarni 331A119 vraćen na međugradske linije.Vozia je danas ŠI-ST.I po prvi put sam kako triba uvatia sivog Steyra.Evo slike.
Evo priuređenog lipotana:

Temsa Safari HD

Volvo 9900

Legendarni TAM 331A119

I konačno Steyr

Man Lion's Regio

TAM 260A119

Tomek

Danas dolazim na autobusni i kad tamo dva Volva 9900. Jedan od AP VŽa čeka polazak za Beč, a drugi od Autotransporta za Šibenik.. Radim krug i vidim dvije Setre od Imotskog sa otvorenim haubama od motora(ima slika)
Vračam se na perone kad tamo ljudi iz AT Ši Volva 9900 vani i otvorena hauba motora

Ekipa stoji vani i pričaju sa vozačima, a u isto vrijeme dolazi jedna od one dvije Setre S415HD od APa Im

Vozači kažu putnicima da svi idu u Setru s tim da sam čuo jednog vozača da je pričao da će ih negdje na sredini puta presresti neki drugi AT Ši bus pa će biti presjedanja

Napušten 9900

I gužva u Setri

Tvrtke u okrilju AP VŽa surađuju  :)

Jučer je iz Šibenika pak došla ova Temsa

Tomek

Šibenska S319GTHD u 16.00 krenula za Šibenik, a Croatia bus S315HD došla iz Splita

stipe15

Dotična večeras pravovremeno došla u Šibenik.

stipe15

Temsa Opalin

Man Lion's Regio

kriticar

Danas u Dubrovniku

ŠI711AL
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

stipe15

stipe15

Evo ovako danas su uz ove na slikama viđeni još i sivi 9900 kojeg duugo nisam vidio.AV120 ŠI-234-AP dobio je novu unutrašnjost(ili samo novi tapecirum) ma to je ista stvar.Važno da se nevide izlizane navlake,potpisi i da se sve skupa malo osvježi.
Znači imamo 3 AV120 koji su dobili potpuni makeover i ŠI-234-AP koji je dobio unutarnji makeover.
I da kažem na AK Šibenik desilo sranje.Naime av120 iz Zadra koji je već bio poprilično pun prebacio je sve svoje putnike u Regio te je otišao dalje zbog nepoznatih razloga.Sve bi to bilo uredu da i Regio nije bio dobro popunjen.Tako da su se ljudi nagurali gore nego u gradskom sutobusu.Vozač Regia je jedva zatvorio zadnja vrata jer su ljudi virili iz autobusa. ::|
Ajme koje savršenstvo.....ŠI-407-CR

ŠI-234-AP

Prepunjeni Regio

Temsa Safari- mislimo se dali su dvije ovakve ili je registracija kriva...ova je ŠI-210-DD,a na našem forumu pod vozni park je ŠI-210-DO...... ???

noxis93

nema mi ljepšeg autobusa od regija od iza.

u nadi da mi ne izbrišu account:
noxis93

stipe15

Zar ode samo ja slikajen u zadnje vrime?

netko

Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

stipe15

Ajme ,da si je barem izbliže uvatia........