Istrapromet Umag (novosti, slike...)

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:40:59

man750

Citat: Plačenik  u Veljača 09, 2009, 13:55:17
Moram Vas rastužiti ali registracija PU001Ip ne postoji na autobusima Istra Prometa!
znamo mi to odavno
Vozilo s registarskom oznakom PU001IP,
marka ALFA ROMEO, 147, 1.9 JTD
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

Plačenik

Vi ste gori od policije  ;D , svaka čast!

5AR

Citat: tomo  u Veljača 26, 2009, 15:19:44
Evo jednog ljepotana u Osijeku.... Već je više dosadan postao onaj Man PU-874-IP --- cijeli tjedan već vozi ovaj PU-006-IP Do sada sam samo dva puta vidio da je došao PU-002-IP i sad ovaj volvo...  Dakako linija Umag - Osijek - Umag
Znači i on je dobio nove tablice po uzoru na cijelu firmu.

1142007

Moj najdraži bus :
Sanos S 215 OS 866-BI GB 14

man750

reg PU-012-IP dobio je clubstar koji je ranije imao PU-311-JH
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU

goran666

Danas nije mogao voziti Liniju Umag-Osijek jer ju danas vozi Panturist (jutros je došao Panturis i večeras ide opet Panturist) tako da je vjerojatno vozio tu liniju za koju ima tablu. možda je APP ostao u kvaru u Umagu pa su oni povukli liniju.

kontrola

inače tu liniju koja piše na tabli vozi IP petkom za gore a nedjeljom za dole......
a čini mi se da i subotom nešto voze mislim za slavonski brod......linija od app-a vozilo od IP
we shall never surrender

kontrola

nekužim što ti nije jasno?....ovo je vjerojatno slikano u subotu?
jer i subotom taj bus gore nešto vozi sam, neznam točno što....i moguće je da vozi u osijek
i to je linija od app-a koja samo vozi petkom i nedjeljom.....
i nema veze sa panturistom atiem čazmom itd
we shall never surrender

Plačenik

To je linija Umag-Vukovar-Umag, vozi se od petog mjeseca 2008.g., po ljeti ju vozi APP a sada do ljeta Istra Promet vozi privoz linije do Poreča a APP ide dalje, petkom ju vozi IP, subotom IP vozi Vukovar- Sl. Brod-Vukovari nedjeljom IP ide nazad za Umag. Onaj Neoplan je od jednog privatnika iz Umaga, u najmu je u IP-u do sezone.
Evo i nove pridošlice u Istra Prometu.

man750

133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU

trebor_ttt

pu 443 mm ili nešto jako slićno tome, meni se ćini da je registracija od kombija ali nisam 100% siguran,

a ima i novost da je setra 215 dobila novu registraciju u skladu sa svim ostalim registracijama PU 008 IP
1425, a 1306 u <3

Plačenik

Točno, PU 443 MM, kombi je PU886IR a 215-ka je PU 008 IP.

Shole

Ovaj Iveco je "missing" četvrti iz serije koja je došla u 10/2008.  U ATR-u su 1313,1314,1315.  Čudi me da nam je trebalo toliko da ga uhvatimo.   A i Vivaro bi mogao također bit u paketu sa Autotransovim 1316

shef

Vidio sam ga ja na riječkom željezničkom forumu, slikan u Buzetu, međutim sada se slika ne vidi jer štovani kolega Narcis ima "bandwidth exceeded".
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

brioni

Jučer na A6                      PU-002-IP
Oprostite ako ima pogrešaka