Autobusi na probama, posudbama i sl.

Autor maky, Ožujak 10, 2008, 01:03:16

maky

E da, na test stigao putnički VW Crafter...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

COVIK

...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

Berlingo

Treba sve dobro isprobati i testirati. Ovo je jako dobar potez. A kod nas u Rijeci ce doci plinski autobusi jer se tu pojavio 2 puta i napravio 50 km. Vozio ga isti vozac na istoj liniji. Iveco-Irisbus Cacciamali je posebna prica. Ja se ne sjecam nekakvih proba. Neka me netko ispravi ako nisam u pravu. Trebalo je ici van i zaraditi dnevnice.  To je bio jedini cilj. Nije bitno sto ih u Rijeci ima dosta a zapravo ih i nema puno da se ih vidi na linijama.
U ovom slucaju cu sigurno pohvaliti Promet!

maky

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

setra

maky

Citat: setra  u Studeni 08, 2011, 14:13:01
setra s 415 ul na probi u prometa 8-8
S obzirom na tvoj nick, mislim da nema dvojbe tko će je voziti...  ;D

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

STEFI- GRAF

setra

Citat: maky  u Studeni 08, 2011, 16:31:30
a zna se i ko će biti na desnom sjedalu!!!!!!!

baco

Citat: maky  u Studeni 08, 2011, 16:31:30

danas sutra i za vikend umjesto 254 na Dubravi ;)

Shole

Znači ista fora ko i kod nas u Rijeci.  Šta ga nisu dali nekome ko vozi krntiju od Neoplana, nego ovima šta već imaju novog

inspektor Maska

Citat: Shole  u Studeni 10, 2011, 19:07:13
Znači ista fora ko i kod nas u Rijeci.  Šta ga nisu dali nekome ko vozi krntiju od Neoplana, nego ovima šta već imaju novog
Zato šta u ovoj firmi tribaš bit iz Sitnog Gornjeg / Donjeg da bi upravlja svime u firmi a mi ostali šta nismo odgori još uvik ćemo vozat krntije i bit niža klasa. Ipak mi nismo uglednici.

Al isto je lipo bilo vidit kako se grebu za onoga BMC-a šta je bia na testu prije par miseci, a ono blamaža od auta  bolji je stari Neoplan 50 puta.

maky

Ljudi nemojte se ovdje prepirat tko je tko i zašto, to su vaše interne stvari koje nisu primjerene ovdje, nas zanima kakva je Setra...  ;)

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Shole

Oće se opet nać neka bolesna budaletina koja će prijavit da bus vozi s Njemačkim tablicama

Tomek

To više nije problem, sve se to može registrirati da kod nas vozi. Uostalom svako malo bude neka Setra na probi po hrvatskim firmama.