ex Miro Bus, Carevdar

Autor autobusi.org, Travanj 24, 2011, 16:12:24

autobusi.org

Miro Bus, obrt za prijevoz vl. M. Stanin
Carevdar 177, Carevdar

obrt ugašen 2015.

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Marek

Prošle godine u travnju , KŽ-745-BD .
Prošlog mjeseca bio je na nekom sređivanju .

Tomek

I dok je ovaj Neoplan Cityliner prodan Mariću iz Zagreba još prošle godine, nedavno je stigla prinova, MAN Lion's Coach ex Livno bus Split!

STEFI- GRAF

Ofucan i zgažen Man lion"coach >hammer<

ist

Ovo je bivši livanjski, bio je u Splitu prije dva-tri dana

STEFI- GRAF

Ante M.

Zašto bi bio groblje ? Možda je sređen prije prodaje nitko neće kupiti auto a da ga ne isproba meni je jedini problem kilometraža ja mislim da je visoka ?  ::|

ROAD

Mlado je ovo vozilo, tako da nikako ne može biti za groblja, on jeste bio zapušten, ali dalo se to srediti.
NEOPLAN VIP CLASS

STEFI- GRAF

Kakav može bit bus iz kojeg je izvučen maximum a uložen minimum jer je firma bila u banani.Bija je cili ofucan bože sačuvaj istina je sve se može sredit samo koliko to stoji.Jedina dobra stvar je šta je to relativno dobra godina proizvodnje pa se isplati uložit u sređivanje. thumbs

mate

shef

Uhvaćen u vožnji, ali budući da je novost (ili "novost"):

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

ist

Ova dva busa imaju istu registraciju???

Shole

Tomek

Man je prodan još davno Podravina Express Tours Molve, to je bilo negdje na forumu ;)