Meštrović prijevoz, Zagreb

Autor Portos, Studeni 23, 2007, 19:53:20

Tomek

busfahrer

Odvoz rashodovanih buseva iz garaže u Bistri

Tomek

S rashodom ovih autobusa mislim da Meštrović više nema autobusa koji su ih obilježili 90-ih!

mate

tomekk

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Tomek

Conecto koji danas vozi za Westgate dok MAN-ovi malo odmaraju

MAN NM 152 koji je rijedak bus u Hr

I prinova, ciglica ex Adria Poreč -- ZG-3009-EV

tramvaj1910

Citat: Tomek  u Ožujak 16, 2013, 17:21:34

MAN NM 152 koji je rijedak bus u Hr
http://i1204.photobucket.com/albums/bb417/autobusi11/album3/IMG_0131.jpg

Jeli ovo onaj kojeg je pokojni Račan poklonio na mljet za prijevoz djece? Dugo ležao u Libertasovoj garaži?

Portos

Citat: tramvaj1910  u Ožujak 17, 2013, 09:08:20
Jeli ovo onaj kojeg je pokojni Račan poklonio na mljet za prijevoz djece? Dugo ležao u Libertasovoj garaži?
Taj. Ex ZET g.b. 17

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Portos

Conecto završio u jarku pokraj ceste u Gornjoj Pušći.

Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Tomek

Tomek

Portos

Citat: Portos  u Ožujak 17, 2013, 09:35:58
Citat: tramvaj1910  u Ožujak 17, 2013, 09:08:20
Taj. Ex ZET g.b. 17
Jučer sam ga vidio na terminalu u Zaprešiću. Vozi na liniji 100 za Harmicu-Kraj Gornji. Iznenadilo me da ima klasičan mjenjač. Čini mi se da su 17-20 bili automatici? Jel to netko u njega home-made ugrađivao klasičan mjenjač? Možda u sklopu s motorom nekog rashodovanog busa?

tramvaj1910

Koliko se ja sjećam i dok je bio u libertasovoj garaži je imao klasičan mjenjač, uzimam mogućnost pogreške ali prilično sam siguran.

Majstor

Automatic Japanac neki u kombinaciji sa Voithom
Samo mi sudite pošteno !