Meštrović prijevoz, Zagreb

Autor Portos, Studeni 23, 2007, 19:53:20

Tomek

Koliko ja znam u Meštroviću su mu ugradili Mercedes motor i ručni mjenjač iz Atega.

mate

Tomek

Tomek

Tomek

Lion's Regio

A navodno stigao i jedan rabljeni Isuzu Turquoise!

Tomek

Klanjec i Mercedes O408

Inače viđen u garaži jedan noviji Ivecov minibus, čini mi se kupljen u Švicarskoj.

Portos

Citat: Tomek  u Svibanj 25, 2013, 15:27:52
Inače viđen u garaži jedan noviji Ivecov minibus, čini mi se kupljen u Švicarskoj.
Iveco Caccimaly. Danas prošao pokraj mene, prekasno opažen pa nije uslikan.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Tomek

Jel imao registracije? Ovaj u garaži ih nema, žute boje, dosta novo izgleda!

Portos

Citat: Tomek  u Svibanj 25, 2013, 15:54:58
Jel imao registracije? Ovaj u garaži ih nema, žute boje, dosta novo izgleda!
Je je imao je. Boja banane i s boka na vratima natpis Meštrovića. Možda ga ulovim negdje još danas. Odlično ušćuvan.

Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Portos

Novajlija u voznom parku

Portos

U jednom momentu, oko 19.30h na terminalu je bilo čak 9 Meštrovićevih autobusa.

Tu ih je 7

Ex ZET g.b. 17 je sa druge strane

A Conecto se okreće

Portos

Vozni park:

Isuzu

Iveco crveni noviji

Iveco bijeli

Stari crveni

tamlover

...i bilo je lepo i navek TAM bu....

Tomek

Da, ja sam u garaži vidio jednog drugog koji još nema registracije, znači Portos uz ovog koji si ti ulovio fali još jedan sam drugačijim prednjim svjetlima ;)

Portos

Citat: Tomek  u Svibanj 28, 2013, 00:46:59
Da, ja sam u garaži vidio jednog drugog koji još nema registracije, znači Portos uz ovog koji si ti ulovio fali još jedan sam drugačijim prednjim svjetlima ;)
Ja sam sinoć isto kada sam vidio reg. ploćicu ovoga pomislio da sam uslikao krivoga i da postoji još jedan svjetlije boje. Njega sam neki dan vidio u prolazu kod Inkera. Bio je registriran i prevozio je putnike. Uhvatit ću i njega.