Nove autobusne linije

Autor sokre, Lipanj 15, 2011, 16:42:22

822DoDo

Na 231 danas solo bus i od jutra do nekih 16 sati pun ljudi tako da nebi bilo lijepo 269 još i s tim opteretiti
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

Ivan

Da, ma nisam mislio na cijeli vikend bez iznimke, ovisi kako o kojoj liniji.

Za 231 mislio sam više na nedjelje kad je na 231 bilo po 3-8 putnika uvijek kad sam tamo prošao, u biti tako zna biti i subotom kasno popodne i navečer. Ne isplati se  na 269 stavljati solo autobuse koji imaju po 20 minuta odmora. Za sve bi bilo jednostavnije da 269 tada svuda stoji i vozi zglobni, mogao bi u biti i stajati i gdje 212 na Zagrebačkoj a i na peronu u Dupcu tako da ni ona ne mora nužno voziti. Bolje da bude više vozača spremnih za stvarno potrebna pojačanja na linijama radnim danom.

421

Ukidanje 231 nedjeljom koju bi preuzela 269 sa zglobnim  bus123 imala bi smisla kad ne bi ulazila u naselje i zamijenila tri stajališta u njemu, sa dva na trasi linije u smjeru A. Jedino bi u pojedinim dijelovima dana možda dolazilo do prebukiranosti do , pa bi bilo problema sa putnicima od Dupca do Kraljevca. Smjer B bi prošao lakše, no bez testa teško je reći napamet.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

Danas kod građevinske škole, uđu u 241 a misle da je 221 (naravno, ne gledaju što piše na displayu nego ono ko muhe bez glave samo uđu) i onda povici vozaču prvo što nije stao na Islandskoj a vrijeđanje kad je skrenuo u SR Njemačke
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

tramvajac 92

Ista stvar s tramvajima kad idu u spremište. Zašto je skrenuo lijevo a ne desno kako linija inače ide... pa čitaj, za boga miloga.

405GN2

Evo danas je 556 na 241

Poslano sa mog SM-J320FN koristeći Tapatalk

Mnogo znati, znači prije vremena ostariti.

smogovci.bbb2

Jesi siguran za 556?! Ja sam u 15:40 vidio 557 (bočni displayi ne rade) a na prednjem je pisalo Veliko Polje (slova od vrha do dolje onako ko Prečko na 134)

405GN2

http://www.index.hr/black/clanak/kolindin-ured-bit-ce-jedna-od-atrakcija-na-ovogodisnjem-adventu/1007203.aspx
Uskoro ćemo svi moći do Kolinde s autobusom!  glavauzid
EDIT: Pa mislim šta još ZET neće osmisliti? Samo uvode autobusne linije za bezveze, nema vozača niti autobusa + još odlazi 70-tak vozača, a planiraju još 5 novih linija. GDJE IM JE MOZAK??? >hammer< >hammer< >hammer<

MAN19464

Služit će se opcijom prekovremeni rad.

smogovci.bbb2

Polazak u 15:20h sa GLK na liniji 241. U autobusu 11 putnika. Kod Av. Mall-a ušlo 8 putnika, jedan van.

405GN2

Tako isto je i dan danas 290 koja pokupi na Kv. Trgu cca 20 putnika, zatim na Heinzlovoj cca 5 putnika i kad stigne do domovinskoga izađe njih 15-tak. Tako da autobus 18m vozi 10 putnika i tako stalno, sasvim dovoljno je da stave 3 solo autobusa. Jedino kad je bila gužva je bila prije nekoliko mjeseci kad su igrali Dinamo - Hajduk.  hi

421

Citat: smogovci.bbb2  u Studeni 22, 2017, 15:31:29
Polazak u 15:20h sa GLK na liniji 241. U autobusu 11 putnika. Kod Av. Mall-a ušlo 8 putnika, jedan van.
Ja bih tebe uzeo za brojača putnika na linijama. Najbolji si! thumbs
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

To je bio samo ogledni primjer opravdanosti uvedene linije. Predložio bih dva zglobna tako da bude po pet putnika u svakom. Inače 268 je u to vrijeme pun ko šipak.

smogovci.bbb2

https://www.zet.hr/aktualnosti/vijesti/nova-autobusna-linija-243-glavni-kolodvor-kajzerica/7486
Od ponedjeljka, 25. siječnja uspostavlja se nova autobusna linija 243 (Glavni kolodvor – Kajzerica). Budući da nakon izgradnje rotora Remetinec autobusna linija 234 iz prometno tehničkih razloga nije više mogla prolaziti naseljem Kajzerica, kao što je ranije i obećao gradonačelnik Grada Zagreba, gospodin Milan Bandić, uspostavlja se nova linija kako bi stanovnici Kajzerice imali kvalitetniju prometnu povezanost prema središtu grada.
Trasa autobusne linije je Glavni kolodvor – Ulica Hrvatske bratske zajednice – Avenija Većeslava Holjevca – Ulica Joszefa Antalla – Ulica Radoslava Cimermana – Remetinečka cesta 15 (okretište u neposrednoj blizini rotora kod tvrtke Zrinjevac).
Na trasi linije, osim početno krajnjih stajališta koristit će se još njih sedam.
Linija će prometovati radnim danom, subotom i nedjeljom, s polascima svakih 45 minuta.
Zahvaljujemo se stanovnicima Kajzerice na strpljenju i razumijevanju te im želimo ugodno putovanje novom autobusnom linijom.