Prodaje se S417 Ap Imotski

Autor Andariel, Srpanj 20, 2011, 16:52:45

Andariel

Dakle, prodajem maketu S417 HDH Ap Imotski, fali joj malena naljepnica-crtice, totalno neprimjetno! Da nisam rekla ne bi primjetili. Napravio ju je g. Danijel Likar - Zlikowszky. Kriza je i to velika. Don't ask. Ponude na PM, cijena - dogovor! Ispod 150kn ne bi islo! ;)

Evo fotke, moja maketa je identicna, samo fale te plave crtice gore desno.

lp i hvalaaaa  bus123

Andariel

telige

Citat: Andariel  u Rujan 22, 2011, 21:56:32
Ljudi, zar nitko?  >:( :-\ buljimir

Kao što ste i sami kazali, kriza je, nema se.  >:(  Uz to ste i malo krivo postavili oglas, prvo kažete da je cijena po dogovoru, a zatim u idućoj rečenici postavljate uvjet najniže cijene.
Cijenu ste trebali ostaviti za dogovor preko PP , telefona ili pak face to face razgovorom. Uglavnom, zgodan model, ja sam uvjetno zainteresiran, o tome više na PP.
Nema me.

igor

Andariel

igor

COVIK

Citat: Andariel  u Rujan 22, 2011, 21:56:32
Ljudi, zar nitko?  >:( :-\ buljimir

A da se obratiš vozaču Mili iz AP Imotski,on će ti je kupit.To mu je jedina šansa da provoza Setricu pa barem to bilo po dnevnom boravku u kući. ;D ;D ;D
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

Andariel

Ja se ne zezam... i obnavljam oglas... da bi netko kupio moju maketu za 180kn??  good_boy

STEFI- GRAF

Ja san zainteresiran samo me zanima dali se te plave crte mogu poskidat jer bi stavija drugi logo i tko mi može napravit drugi logo?Ponudu mi pošalji na pp

Andariel

Mogu se skidati... ja ne znam ko Vam moze drugi logo napraviti, pitajte nekog s foruma 'Modelarstvo'. Poslala sam Vam PM s podacima.

igor

jadrantrans vrgorac

Jel to plastični ili metalni model, koje su mu dimenzije?

voznik

Citat: jadrantrans vrgorac  u Veljača 19, 2012, 12:05:49
Jel to plastični ili metalni model, koje su mu dimenzije?
1/87   plastika. :)

lerotai

jel se more jos uvik more kupiti? zanima me!
no sikiriki