Unutrašnjost autobusa

Autor maky, Studeni 23, 2007, 22:19:31

josipgrgin

Eto kako je pocelo i ovi novi busevi ce ubrzo postat stari i to je zalosno.

Lion's Driver

Jeza me hvata kad ovo vidim i sjetim se da će doć 50 novih....  :'( Ma ni one DAFove nisu zaslužili... Zaostajemo za svijetom 50 godina al svjetlosnih...  >hammer<

Dana

Tužno pretužno. Sramim se što se vozim u busevima sa takvim osobama. To triba kaznit

josipgrgin

Treba ovome doc na kraj ali kako ?
Oce li se netko iz uprave potrudit nesto ucinit da se unistavanje zaustavi i kazni ili da se u prikolicama maknu sva sjedala i ucine stajaca mjesta pa nek  huligani stoje i pate

XDonald

Kad vec par sjedista fali, najbolje ih sve dignit, ocistit ispod ostatke ljepila i eto. Dobili bi gola sjedala bez ikakvog tapecirunga! To je taman po zasluzi za neodgojenu stoku (ne znam kako ih drugacije nazvat).

smogovci.bbb2

G A M A D  a ne stoka. Stoka je plemenita
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

elez

Citat: XDonald  u Ožujak 06, 2018, 20:57:41
Kad vec par sjedista fali, najbolje ih sve dignit, ocistit ispod ostatke ljepila i eto. Dobili bi gola sjedala bez ikakvog tapecirunga! To je taman po zasluzi za neodgojenu stoku (ne znam kako ih drugacije nazvat).
Bas takve stolice je GSP narucio za svoje Solarise i ja pretpostavljam da je jedan od razgloga divljaštvo
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

man323

Što reći? Koju poruku poslati...
Mislim da su ti, što čupaju, uništavaju i šaraju veliki debili, zaostali umovi i bolesnici. Najveća bi im kazna bila upravo naplata štete, pa se dotični ne bi više usudili raditi takve stvari.
Što je on dobio, kada je iščupao sjedeći dio sjedala i ponio ga sa sobom? Taj je dio negdje završio kraj ceste ili u smeću, gdje mu nije mjesto.
A sad je Promet na potezu, jer me najiskrenije zanima hoće li učiniti po pitanju sjedala bilo što (ili nabaviti novi sjedeći dio, ili poskidati ostala).
A uništivači se mogu sramiti svog postupka, žao mi je što to ovdje nitko od takvih kretena ne čita, ali su za veliku osudu oni i njihovi postupci!

vozilo SSC

Citat: man313  u Ožujak 06, 2018, 21:49:37
žao mi je što to ovdje nitko od takvih kretena ne čita, ali su za veliku osudu oni i njihovi postupci!

Da su pismeni ne bi radili to što rade!

sniff

Bez kazne nema ni pravde...

Paško

U #262 fali staklo vozačke kabine.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

XDonald

I #311 je posaran kod harmonike. Imaju i 2 potpisa na suprotnoj strani, nisam slika radi guzve u busu.
Vozio san se par stanica sa #236 na 5A. Nije toliko ni los, iako se dosta trese dok usporava do nizih brzina i dok stoji na semaforu. Evo par slika nekih nedostataka iz njega:

man323

Zbilja mi nisu jasni ovi kreteni od ljudi koji su toliko nezahvalni. Umjesto da uživaju kako se voze u praktički novom i urednom autobusu, ma ne, oni koriste tu situaciju kako bih od jednog 5 godina starog autobusa načinili 10 godina star autobus koji nije bilo u civiliziranom, već u ratnom društvu.

XDonald

#188 prokišnjava. Na krovu, uz zadnje staklo i ispod bočnih.
Vidi se i vlaga na boku u zadnjem redu (3.slika) uz sve potpise po podu i sjedalima, i naravno, ogoljena sjedišta:

LukaST

Pogledajte molim vas di živimo g.b. 318 na 9 ja nmg virovat sta san veceras vidia zasto mi imamo retardirane ljude a tek in je 2 miseca u splitu !!!!!!! >hammer< >hammer< >hammer<