Unutrašnjost autobusa

Autor maky, Studeni 23, 2007, 22:19:31

XDonald

Evo malo iz #111. Vozio sam se u njemu i u još jednome na 15, odlično su očuvani. Na nekim mistima je samo malo načeta ona guma na rukohvatima, ali podovi su čisti ko i sve ostalo. Zvuk motora je identičan MANovima iz 2019. Jedina mana je nedostatak prozora za otvaranje jer kad ne radi klima, u punom busu bude zagušljivo. Naprid je malo više sjedala, a nazad je ko i u Cityja iz 2007. koje smo imali. Bokovi su tapecirani, šta mi je 👍.

PDZ830

Novi ekrani za reklame u "novim" MAN-ovima (g.br. #111-119? nisam siguran koji točno). Ima ih  ukupno 3, dva u sredini (na slici) i jedan iza vozačke kabine.

XDonald

#065 - iza drugih vrata nema niti jedne zavjese, a di su? Sve poskidane i stavljene na ovo gori za prtljagu. Navlake za glavu nema niti na jednom sicu. A sicevi u predzadnjem redu pokidani od vrha do dna...
Šteta za Intoura da je vako proša, ali prije par godina prigradski Conecti su još gore izgledali.

pehar_11

https://autobusi.org/forum/index.php?topic=116.msg375495#msg375495 - Kako to da vozač nema antivandal kabinu?

Za Intouro je šteta, busevi su uistinu prekrasni. Jesu udobni i putnicima praktični?

Paško

Barbarizam u zadnjem i predzadnjem redu #076. Navodno se to dogodilo nakon utakmice Hajduka. U svakom slučaju, ne bi ovakav trebao izlaziti na liniju.

Jučer sam se vozio u #318. Igrom slučaja, poslao sam fotku u jednu s autobusima nepovezanu grupu. Autobus je dobio  sljedeći komentar: "opet neka skoro-karampana". Iako je u unutrašnjosti većina toga na svom mjestu, dojam brzo pokvare grafitirane i višekratno čišćene plohe te viseći ostaci rukohvata.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

Prokletstvo predzadnjeg reda u #017.
#056 je uglavnom čist, ali tragovi šaranja vide se na više mjesta. Osim toga, počela se skidati boja na rukohvatu drugih vrata.
BTW, spominjem (sa zadovoljstvom) da je glasovna najava radila dobro u oba autobusa. U zglobnom Citaru čula se i u prikolici.

Paško

Slučajno sam se našao sam u Citaru #307, koji najviše vozi naš Josip. Evo nekih fotki iz tog autobusa. Kraj drugih vrata stoji traka da se lakše vidi stoji li tko pokraj njih. Na trećim vratim stoji upozorenje koji je Josip sam printao jer drugoga nije bilo.

Paško

U cijelome su autobusu dva sjedala sa zamjenskim tapecirungom. Prvi je lako prepoznatljiv, izvučen iz nekog od Citara iz 2008. Drugi ni ja ni Josip ne znamo prepoznati. Prvo sam mislio da se radi o sjedalu iz nekog O405, ali izgleda da to nije točno. Any ideas?