Unutrašnjost autobusa

Autor maky, Studeni 23, 2007, 22:19:31

RegioBus

Nekoliko je ovakvih sjedala u #026

Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk

man323

Strašno, ali u Splitu nažalost ništa neobično.

NP-549

Ako novi Citaro ima sjedala ko naši Conecti onda ste naje.....  To je tako slabašno pričvršćeno da je to strašno.  A plastične kopče koštaju ko Sv. Petra kajgana.  Stalno je borba s tim tapecirungima

smogovci.bbb2

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

man323

da, ista su sjedala u Citarima i u vašim Conectima

Intouro

Na #016, upravo vidim, zadnja vrata nečime išarana.

lions classic

Vidio sam i ja i stakleni panel kraj vrata s lijeve strane je ispisa po boji i raspršenosti mi se čini da je bozični bijeli snijeg sprej, tako da ne bi trebalo bit frke...😉

XDonald

Ista sjedala ko novi Citari i rijecki Conecti imaju i nasi stariji C2 , samo bez tapecirunga na naslonu. I njima su vec prvih par tjedana voznje nestajali.

U #019 su stavili duplu zastitu na ovo  :-\

elez

Citat: RegioBus  u Studeni 18, 2019, 13:57:31
Nekoliko je ovakvih sjedala u #026

Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk

https://www.dalmacijadanas.hr/sramota-nisu-dugo-izdrzali-novi-prometovi-autobusi-vec-devastirani

Početkom mjeseca rujna, splitskom Prometu isporučena su 34 nova autobusa. Radilo se o 20 zglobna i 14 solo gradskih niskopodnih autobusa vrijednih 73,9 milijuna kuna, a na ovaj način se ujedno željelo potaknuti veći broj građana da koriste javni prijevoz u gradu Splitu i okolici. Nažalost, počeli su se događati prvi slučajevi devastacije novih autobusa koji su plaćeni novcem poreznih obveznika.  Dva mjeseca nakon, svjedoci smo kako su autobusi već uništeni; išarani i 'pokidanih' sjedala.

Autobusi su naši i zajednički, kako smo i rekli prije dva mjeseca. Dogodila su se oštećenja koja ćemo sada sanirati ali to nije način na koji se stvari trebaju odvijati. Ponavljam, to nisu autobusi Prometa već suvlasništvo sviju onih koji ih koriste i bilo bi dobro kada bi svi poveli računa o njihovom korištenju i čuvanju, – kazao je direktor Prometa, Miroslav Delić. Upitali smo Delića postoji li možda u novim autobusima ikakva sigurnosna mjera, kamere koje bi snimile počinitelja – Teško je imati sigurnosne mjere kada su u pitanju određeni pojedinci. Ovo su autobusi koji podižu stupanj sigurnosti i putnika i vozača, imaju antivandalske kabine koje pružaju zaštitu vozaču da ne bude napada za vrijeme vožnje, imaju određene sustave pa će tako putem 'ticketinga' doći određene dojave o specifičnim situacijama. Ali teško će kamere pomoći u ovome jer to su pojedinci koji rade ovakve stvari i prikivaju se. Bitno je još jednom napomenuti svim građanima da ovo nisu autobusi Prometa, ovo su autobusi svih građana Splita i okolice, dakle na svim područjima na kojima mi vozimo i normalno je da očekujemo da se sukladno tome svi i ponašaju; da čuvaju svoje vlasništvo, – istaknuo je Delić.

Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

Avtomontaža

Citat: smogovci.bbb2  u Studeni 18, 2019, 18:02:59
A video nadzor kava
Ili se ne koristi ili kamere ne pokrivaju te dijelove autobusa.

NP-549

I šta bi ti napravio sa snimkom na kojoj se vidi da dva balavca od 15 godina rade pizdarije ?

smogovci.bbb2

Ako nisu maskirani, lijepo snimak na portale i brzo bi ih se pronašlo. Pa nek ih onda Promet ganja za naknadu štete. Ako ne njih, onda njihove skrbnike
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

lussin

NP-549

Citat: smogovci.bbb2  u Studeni 19, 2019, 19:14:49
Ako nisu maskirani, lijepo snimak na portale i brzo bi ih se pronašlo. Pa nek ih onda Promet ganja za naknadu štete. Ako ne njih, onda njihove skrbnike

Daj molim te di ti živiš

man323

Pa ni u Njemačkoj, gdje pravna država funkcionira i gdje su državne službe brze, ne reagiraju na devastaciju interijera autobusa.