Unutrašnjost autobusa

Autor maky, Studeni 23, 2007, 22:19:31

Paško

Citat: XDonald  u Prosinac 26, 2023, 17:43:423. i 4. vrata se otvaraju pritiskom na dugme, a izvana se mogu otvorit i dodirom na ovo dugme po sredini vrata s vanjske strane (kod novijih se nalazi uz vrata).

Sva se vrata mogu otvoriti pritiskom na dugme, uključujući i prva. Funkcionira tako da se pritisak na STOP "pamti" pa se pri zaustavljanju na stanici otvaraju ona vrata čije je dugme bilo stisnuto (za razliku od novih, u kojima se mora stisnuti nakon stajanja). Vozač daje privolu za otvaranje vrata podizanjem sklopke, a može ih i sam otvarati. Vozač može i otvoriti sva vrata odjednom.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

conecto

Da li su vrata na austrijskim Citarima električna?
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Paško

COVIK

Mislim da je kombinacija struja zrak,jer se u garaži otvore desetak cm nakon dan dva ležanja.
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

Paško

Strašno je u što se ovo pretvorilo u zadnjih godinu-dvije. Par fotki iz #032, jedna iz Cityja i jedna iz još netaknutog #108.

PROMET SPLIT FAN

Grafit na zadnjem sjedalu #108😑

Paško

XDonald

1) Nekome je u #064 smetalo sunce pa su stakleni krovni otvor pokrili zavjeson, i jedan i drugi. Ne znam samo odakle su ih skinili jer ne izgleda da mu ijedna zavjesa fali.

2,3,4) #314 - u sta se ovo pritvorilo u zadnjih godinu-dvi, dobro je kolega Paško reka. Oduvik se šaralo po busevima, ali ne po prozorima, krovu, prednjoj strani siceva i staklu !

5) #271 fali rukohvat u prikolici, a i cili je išaran. Kako i priliči busevima s Omiša i Trogira...

6) #043 fali preklopno sjedalo

7,8) #086 - slikano prije misec dana. Bus je prijevozno sredstvo, a ne kontejner za smece !

PROMET SPLIT FAN

😔😔😔🤐 nemam riječi 🤐🤐

NP-549

Ok, zaključili smo da su putnici debili, a šta radi služba čišćenja? Bus je svaki dan u garaži, a kad je zadnji put bio na generalnom salona da se počiste sve žvake i sve žvrljotine ?

netko

Citat: NP-549  u Siječanj 27, 2024, 12:22:19Ok, zaključili smo da su putnici debili, a šta radi služba čišćenja? Bus je svaki dan u garaži, a kad je zadnji put bio na generalnom salona da se počiste sve žvake i sve žvrljotine ?
Dobro pitanje.

Ili kad vidim kako se čisti bus. 
Koda danas ne postoje kemije koje skidaju boju sa čiste 100% plastike.

Ona mutež od brisanja je jednako gora ka i sam crtež.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

PROMET SPLIT FAN

PROMET SPLIT FAN

I #104 nazalost dobio grafite🫣🫣

PROMET SPLIT FAN

#086👀🙄🙄😔

NP-549

I ča ćemo sad svaku žvrljotinu dokumentirat i podijeltit sa svima ovdje ?