Unutrašnjost autobusa

Autor maky, Studeni 23, 2007, 22:19:31

setra

Citat: markost  u Svibanj 16, 2010, 19:39:57
Jutros rano u petici g.b. 185. Samo ja i šofer od Prime do Solina za cca 10 min. Inače je unutrašnjost busa u super stanju. (isprike za mutnu sliku,tako san se i osjeća  ;D)

unutrašnjost busa je u super stanju ,ali je zato ispod unutrašnjosti (mislim na podvozje)je u katastrofalnom stanju a o podignutosti busa da i ne govorim čak mi se čini da i motor nekako čudno radi ,s obzirom da je generalka rađena

Paško

g.b. 152 ima jedno sjedalo u zadnjem redu iz O305G, a i neka njegova su pokidana... :D
Bi li se ova tema mogla preimenovat u unutrašnjost autobusa ???, jer ima puno postova u njoj bez slika.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

g.b. 82:

Prizori očajnog održavanja, g.b. 89:

Iz ovih posebnih rukohvata splitska stoka rado vadi reklame, ali ima i onih Conecta u kojima su u dobrom stanju. U jednom od njih se nalazi ova mala reklama u samo jednom rukohvatu, i to u prikolici:

g.b. 681 se razlikuje od ostalih legendi jer ima vozačku kabinu od O305G:

Paško

Jel znate da g.b. 154 ima nekakva dva čudna sidala u stražnjen dijelu?
Evo slika:

Znan, mutna je i ne vidi se dobro :P, ali nema nijedna druga slika unutrašnjosti g.b. 154 uopće.
Baš me zanima odakle in ova dva sidala.

troosovinac

bela lađa

netko

Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

Grof

Ovo je ispod svakog nivoa. Nemogu ni zamisliti reakcije turista kada ovo vide.

narancasti

Ovo je užas,valjda ima netko ko je placen da odrzava autobuse...ah >rigoleto<

Paško

Malo strave i užasa iz g.b. 211:>rigoleto<

Ima puno sidala u drugim redovima u prikolici koji izgledaju tako...

Paško

Puno bolja slika Neoplanovih sidala u g.b. 154:

Prava turistička sidala, čak ih se može podešavat. ;D

Paško

U prikolici g.b. 91 jedno pokidano tapecirano sjedalo...

Paško

Divljaci su razbili drvena sjedala u prikolici g.b. 64! I to baš nakon što su mu obnovili unutrašnjost i stavili sva originalna sjedala...  >:( ::|

G.b. 82 ima par iskidanih tapeciranih sjedala u stražnjem dijelu. Zanimljivo je da on nema onaj dio bez sjedala za dječja kolica (jer je iz starije generacije O305).

maky

Citat: Avtomontažafan  u Ožujak 04, 2011, 23:04:06
G.b. 82 ima par iskidanih tapeciranih sjedala u stražnjem dijelu. Zanimljivo je da on nema onaj dio bez sjedala za dječja kolica (jer je iz starije generacije O305).
Nema ti to veze. U originalu je on to imao, ali su mu sjedala kasnije ugrađena kod nas. Ta sjedala nasuprot drugih vrata nisu kao i sva ostala, nego su sa federima...  ;)

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Paško

U g.b. 178 nedostaje većina tapecirunga. Samo 4-5 sjedala imaju tapecirung (originalni), a ostali ništa. Čudno mi je kako dosad nisu nešto već "obnovili" i "ugradili"...

Paško

g.b. 66:

Mislim da je ovo obnovljeno...