Unutrašnjost autobusa

Autor maky, Studeni 23, 2007, 22:19:31

XDonald

Malo iz #183, te potpisi na krovu prikolice 271:

roko

Paško

#216. Nekad ovdje bijaše stop dugme. BTW, nema ni poništivača.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

#303 - fali svjetlo

XDonald

#266 - fali naslon, i malo se odlipio znak na 2.slici
#259 - vrh sidala razlomljen
#148 - ispala je ova kozna vrecica mjenjaca

man323

Meni još nije jasno kako debili uspiju razvaliti ovaj naslon na FAINSA sjedalima?! Ponajviše se čuje buka kada pucaš tako tvrdu plastiku.

Lion's Driver

Zato što bi stoka uništila i čelični nakovanj da ga staviš za sjedalo.

man323

Nije bolest sve što boli (očigledno).

Paško

Par sličica iz #151 (uletač na liniju 25), ovo bi mu trebala biti originalna sjedala i tapecirunzi

Paško

Jednom sjedalu potpuno fali plastika, drugom je razbijena. Ostala su čitava.
Prva dva reda svjetala su zelene boje, ostali su bijele.

XDonald

#191 je prije manje od 2 miseca dobio nova i cista sjedala nazad, dugo je izdrza takav, evo . . . .
#185 je u vise-manje prihvatljivom stanju, no tapecirunzi su istroseni i izlizani, sto se vidi na slici. Manja ostecenja su na krovu uz rubove rasvjete.

josipgrgin

A ovako ce bit i kad dodu novi busovi
Nazalost ovome nema pomoci

elez

Nedavno san naletio na nekog mulca kako upaljacem pali Fainsa sidalo u #304. O cemu dalje pričamo? Prestrasno, neodgojenih sve vise  good_boy
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

myildirim129

Citat: elez  u Prosinac 13, 2017, 21:56:49
Nedavno san naletio na nekog mulca kako upaljacem pali Fainsa sidalo u #304. O cemu dalje pričamo? Prestrasno, neodgojenih sve vise  good_boy
Definitivno bi promet trebao provest sat predavanja(edukacije) u svim splitskim skolama, to se posebice misli na srednje skole, jer vjerujem da 90% pubertetlija ne zna osnovne ekonomske pojmove, to jest da su njihovi roditelji platili te autobuse kroz poreze drzavi...

Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk

Dana

Ja sam nedavno u 60 #204 na zadnjem sicu pronasla 5 praznih boca piva od tog jedna razbivena, na poisanu je usa kontrolor i skupa smo iznosili boce. Tako jadno od tog koe ostavia.