Stanje na tahografu ZET-ovih autobusa

Autor tramvajac 92, Listopad 01, 2011, 12:42:46

Tomek

Budući da se skoro svaki dan vozim Velikogoričkom mogu ovdje sa sigurnošću reći da nijedan autobus nije stalno na 268 nego se redovito rotiraju, max 4-5 dana bude neki tamo.

marin

Shole

Sad je ovo već postalo poprilično neuredno.  Šuma podataka.  Morat ćemo nekakvu tablicu kreirat da to postane urednije i preglednije.

221

Citat: sokre  u Studeni 12, 2011, 15:48:44
Zna li netko kada je točno 542 došao u APD. Znam da je krajem 2008, ali me zanima mjesec.
Da vidimo koliko vozi prosječno po danu.
542 se valjda uopće ne kvari - samo toči i vozi.

Evo računa: ako uzmemo 1.12.08 kao prvi dan vožnje i današnji datum, prošlo je 1076 dana (ne, nisam brojao dane na kalendaru  ;D).

332000:1076=  308,5 km po danu.

marin

Daj ak neko od onih koji žive blizu Dubrave ili Glavnog može vidjet kilometražu od 550, in mi se nekako čini da isto ima puno, meni je to dosta daleko za otić, a nekom je to 5 minuta!

tramvajac 92

Citat: Shole  u Studeni 12, 2011, 20:34:57
Sad je ovo već postalo poprilično neuredno.  Šuma podataka.  Morat ćemo nekakvu tablicu kreirat da to postane urednije i preglednije.
Imam ja tablicu, samo je treba popuniti sa podacima..

221

Citat: Shole  u Studeni 12, 2011, 20:34:57

Slažem se. Možda da se napravi kao na riječkom podforumu pa stavi kao sticky tema?

Shole

riječki forum ima sticky temu i podaci se upisuju jednom godišnje ili jednom u 2 godine, al za cijelu seriju buseva stanje na isti dan.  Neznam koliko je to moguće koda vas

sokre

Može se otvoriti nova `Važna tema` sa naslovom `stanje na tahografu` ili slično i da se podaci mijenjaju kao u temi `Vozni park po tablicama` - kada koji podatak dođe.

marin

GT-R

GT-R

marin

23. 12. gbr. 202- 252 tkm! Ipak on vodi u APP-u ili je sad podjednak sa 203

Westin

marin