Stanje na tahografu ZET-ovih autobusa

Autor tramvajac 92, Listopad 01, 2011, 12:42:46

Majstor

Možda je pravi ali treba znati očitati 👍
Samo mi sudite pošteno !

421

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

marin

leonardo123

Još jedan 0-24 radnik je ušao u "Hall of fame", 456 u novi milijun.  pivkan

STIB

Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

leonardo123

marin

leonardo123

334 - milijun 043 tkm...ide izvanredno.

leonardo123

Još jedan u društvu "milijun+", gbr 452. Ima  6700 km.

marin

Gbr. 87----> 160 tisuća, original tahograf digitalni, okrenuo milju. Izgleda da su dosta više šteđeni nego NL-ovi iz 2009, jer su oni u APP na oko milji, razlika 3 godine. Doduše, možda neki drugi iz 2006 imaju više, ne znam.
Inače, bus je u stanju raspada, proklizava lamela dok krećeš, teško lovi brzinu nekad, imaš osjećaj da nije u brzini, a kad primi kak spada onda zakuca putnike :D
Lupa poprilično, a nije ni čudo kad je samo toči i vozi po toj Savi, ceste su katastrofa, neki dan je išao za Kupinec, jučer za Komare, ne znaš di je gora cesta, a vozno vrijeme koma.

Tomek

Neki iz 2006.(krenuli su u promet oko nove godine, tj 2007.) imaju i po 200 tis više, s tim da 87 ima najmanje od te serije ;)

marin

Ni ne čudi, puno linija radi 500+ ili 400+ km dnevno na Savi. 169/1 ima 8 krugova 169, znači 415 km , s tim da još ima između Ašpergere koji su slične dužine, i zadnje Lučko pa garaža.
164/1 450km Komara (8 polazaka) i još također nešto između.
160 Lipnica da ne govorim.
A baš na tim linijama se vrte stalno NL 2006.

smogovci.bbb2

A kad će Crossway-i LE na Brezovičke linije?!
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Ivan

Citat: smogovci.bbb2  u Siječanj 26, 2019, 17:39:12
A kad će Crossway-i LE na Brezovičke linije?!
APP radi istu foru kao 2005.-2007. s tada novim SL-ovima, iz nekog razloga su novi rezervirani za gradske linije iako ima očito prikladnijih linija za njih, a na Savski most novi bus redovito valjda po njihovoj logici smije ići samo ako u APP opet odjednom dođe sto komada odjednom pa ih ima viška...
Osim vrata manje, primijetio sam da je mekani ovjes na Crosswayu LE zapravo dosta ljuljav na liniji poput 135 koju dosta koristim, tako da putnici pomalo neočekivano plivaju lijevo-desno kad prolazi kroz zavoje i brda, a stanice su na svakih 300 m... I na drugim ravnijim linijama nekako je neobično stajati kad koči i ubrzava. Nije ništa tragično i naravno loše ceste kakve imamo i trebaju više udobnosti, ali takav mekan ovjes je jednostavno ono što prvo trebamo za brze seoske ceste gdje se lupanje od 40 minuta osjeti na leđima, a potpuno niskopodni bus s 3 vrata za liniju koja se zaustavlja svakih pola minute i ukupno je vozno vrijeme 6-7 minuta čak i da ima rupa na cesti, i to je jasno kao dan...
Istovremeno, kao i tada s Conectima, Dubrava je trenutno malo pametnija s redovitim disponiranjem novih na 27x.

Srećom LE je od preseljenih SL-ova ipak prikladniji bus i za nespretnu liniju poput 135 i za neku koja se povremeno popuni kao 130 i 131 tako da mi ne smeta toliko i može i dugoročno voziti, da ima dovoljno LE-ova da pokrivaju i ove linije i prigradske sve pet, ali dok ih ima još malo ne znam koja je logika osim da to sve oko Brezovice ne zaslužuje novi bus nego se šalje ono što je odradilo svoje na prioritetnim područjima...
th-down