AP Imotski / Autoherc Metković – fotografije

Autor autobusi.org, Studeni 23, 2007, 23:31:21

Lion's Driver

A dobro poznata srebrna Zora.  yahoo
Iznutra ljepša od ostalih. Nažalost kao i ostatak voza samo srednju školu. Po mom iskustvu dok sam ja u školu išao omiljeni vozač je uvijek bio onaj koji nije živčan i koji pušta narodnu muziku. Koji nije odbojan mladosti. Nemoš s njima biti ko sa babama od 70 godina, onda ekipa pomalo kida komad po komad autobusa i provocira. Muzika, opuštenost i zajefrkancija putem vjerojatno i dan danas ima prednost nad odijelom i vjestima na radiju. Najzad uz takve sam i odlučio okanit se i elekttotehnike i ikakvog studija i postati vozač no nikada nisam vozio u AP/Autoherc jer je baš tada kada sam položio otišlo sve nizbrdo a ni svoje selo ne bi mogao voziti jer svi to žele.

MAN464

A no no kod gospodina T., nema nereda, zna se kako se sjedi, zna se i red i sve bus je ko apoteka, a i T. uvijek po PS-u sređen i obučen. Pravi primjer.  hi
AD Maiorem Dei Gloriam!!

"Hrvatska je izvojevala svoju slobodu, svoju samostalnost, svoje pravo da sama odlučuje o svojoj sudbini." - Dr.Franjo Tuđman 23.11.1996.

Lion's Driver

Kako god fin je to posao i odlično plaćen s obzirom da se vozi oko Imotskog. Sutra bi ga potpisa radit kad bi se uspio dogovorit.

MAN464

Fin posao je, sad plaćen ajde bar budeš kod kuće i možeš još nešto dodatno radit.
AD Maiorem Dei Gloriam!!

"Hrvatska je izvojevala svoju slobodu, svoju samostalnost, svoje pravo da sama odlučuje o svojoj sudbini." - Dr.Franjo Tuđman 23.11.1996.

dado1

Evo i jedna novost: Otokar, uvoz iz Austrije, jučer odradio homologaciju i registraciju na tehnickom

Lion's Driver

Navodno je 7 ili 8 Midi autobusa. Ne znam da li su svi Otokar a sasnat ću vrlo brzo. Totalno interesantno za mene. Neka je sa srećom i da Turčin dobro služi  pivkan

dado1

Iskreno zelim puno sretnih km i da ih dobro sluzi..ali stanje nije bas bajno, barem ovaj koji je na slici

MAN464

Ja mislim da je iz Francuske uzet .
Sve najbolje sa Božijom Pomoći.
Dado imas poruku .  thumbs
AD Maiorem Dei Gloriam!!

Paško

mobiGO su Francuzi: https://www.viamobigo.fr/
Vjerojatno su ih se riješili jer ovi modeli Otokara po svim pričama ne valjaju apsolutno ništa. Dakle, dobro da je nešto došlo, loše da je ovo.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Lion's Driver

Jedna brzinska kroz prozor auta. Jedan Otokar je na DU tablama. Nažalost još uvijek sa francuskim naljepnicama. Otokar uz Imotski nekako ide ali francuski natpisi nikako  umnik2

MAN464

Pa koliko je auta uvezeno iz Francuske u zadnjih par godina baš u Imotski nekako mu je to ko kod kuće  ;D ;D
Sve im najbolje sa njim S Božijom Pomoći pokušat ću saznat koliko ih je točno došlo.
AD Maiorem Dei Gloriam!!

Lion's Driver

Imam fobiju od francuskog iz djetinjstva pa mi nije nimalo prijatan  ;D
Od par ljudi sam čuo da ih je 8 komada.

MAN464

AD Maiorem Dei Gloriam!!

akzg22

ZG 3418-FM, slikan na parkiralištu pored Arene Zagreb.

Lion's Driver

Iša je jučer ujutro. Skinut je s linije zbog tog odlaska.