AP Imotski / Autoherc Metković – fotografije

Autor autobusi.org, Studeni 23, 2007, 23:31:21

im

COVIK

...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

im

Ako ova jos uvik vozi ili ih mate nije kupio il je zovko preuzeo neku liniju!*

COVIK

Više ništa ne razumim tko tu koga i kako j... ??? Jutros je na njihovoj liniji iz Zg vozija Globtour, pa naku liniju voze makarani,pa Deni, pa ova plava setra.Kupus da ne može bit kiseliji ???

A iz pouzdanih izvora kažu da je Jujnović novi gazda,pa ti sad budi pametan.
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

STEFI- GRAF

steyr1985

Tomek

Jel to uopće istina da se neki autobusi u Makarskoj sređuju? Jer Makarani svoje šalju u Mostar, kako onda tuđe doma obnavljaju?

Paško

Master na liniji ST-IM. Vozi i par Coacheva, mislim i Tourismo, ali nekih autobusa nema mjesecima...
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Tomek

Evo nam i Neoplan Transliner N316SHD, najnoviji u Hrvatskoj :)
To je inače ex Croatia bus Zagreb ZG-0030-CB, ex Croag. Zovko ga je pokupio iz CB-a s još mnogim autobusima i sad je završio kao i Setra S315HD u APZ Imotskom.
Firma na koju vozi je Croatia Zovko bus...

Inače, njegova 1. boja je bila siva dok je bio u Croagu, onda je postao plavi u Croatia busu i ne znam zašto je sad opet posivio...

mate

Tomek

Shole

Slika od prije nekoliko mjeseci by Avtomontažafan

E sad nek mi netko se nađe pametovat kako jadni vozači voze ono šta imaju bla bla bla.  Treba znat to razjebat u par mjeseci

Tlimfocit

Razgovarat o vozačima AP Imotski je bespredmetno.

steyr1985

Pa baš ako hoćeš na ovom Man-u ovo nije orginalni branik nego nekakav lim, branik je pukao za vrijeme snježnih padalina međutim problem nije u vozačima nego u upravi firme.  Mnogli su za vrijeme zimskih padalina gurali snijeg pa negdje malo i ogrebali sa vozilom , ali se  to u drugim firmama odmah vozi u garažu i popravi, međutim nažalost to kod njih nije praksa.   

Citat: Tlimfocit  u Svibanj 23, 2012, 11:18:34
Razgovarat o vozačima AP Imotski je bespredmetno.
Nemoj tako to su vozači koji prelaze velike kilometre stalno su na putu a nismo odavno pročitali nikakav članak da su negdje sletili s puta ili napravili  nezgodu ili bilo šta drugo  osim kvarova.   Mislim da ima drugih firmi koji imaju i lošije vozače ali im je bolja uprava odnosno servis  pa se onda o njima ne piskara ovako grubo.

Shole

Nemoram ni spominjat da su svjetski rekorderi u gubljenju ratkapa