AP Imotski / Autoherc Metković – fotografije

Autor autobusi.org, Studeni 23, 2007, 23:31:21

mate

Citat: mate  u Listopad 07, 2008, 17:46:14
Jutros sam morao malo ranije bit u Osijeku...te sam zbog toga i isao s Citylinerom (IM-554-AC)...koji je vozio liniju Imotski - Osijek...moram priznati da sam bio ugodno iznenaden...jer mi se cini da je taj Cityliner malo sredivan...i sasvim je dobro odradio svoj posao po prici dvojice sofera (koji su bili jako ljubazni).. ;)Inace taj Cityliner uglavnom vozi liniju Imotski - Split...a eto uletio je i na ovu liniju i dosada je presao 935920 km (stanje u 8.00 na AK Osijek)... ;)

http://i285.photobucket.com/albums/ll78/mate88/Neoplanim554acapim.jpg
http://i285.photobucket.com/albums/ll78/mate88/Im-st-os.jpg
http://i285.photobucket.com/albums/ll78/mate88/Unutrasnjost-2.jpg

Ovo su moji dojmovi napisani prije nesto vise od godinu dana, u vezi ovog Citylinera, moram reci da mi je tada ostao u jako dobrom sjecanju, jer je bus bio po mojem misljenju jako dobar, a sad mogu zamislit kakav je jos nakon reparacije..:)
Morat cu jednom opet ranije put Osijeka, kad on bude na liniji iz Imotskog, jer u takvom busu mi je uvijek gust se vozit, pa makar isao u 5.45 :)

tomo

Evo, ova tvoja izjava pobija Piramidinu... Nije u redu da barem jedan tjedan barem ne voze i Setra 415 ili N1116...  privukli bi još više putnika... jest to linija SB-OS, ali barem tokom ljeta.... barem ili svaki drugi puta ili svaki drugi tjedan... nadam se da bude i novih buseva, iskreno, ali još iskrenije da će ipak i koji novi završiti i na našoj liniji... Nismo mi Bogu iza nogu, samo nas tako tretiraju svi redom....

mate

Citat: tomo  u Prosinac 27, 2009, 02:22:16
Evo, ova tvoja izjava pobija Piramidinu... Nije u redu da barem jedan tjedan barem ne voze i Setra 415 ili N1116...  privukli bi još više putnika... jest to linija SB-OS, ali barem tokom ljeta.... barem ili svaki drugi puta ili svaki drugi tjedan... nadam se da bude i novih buseva, iskreno, ali još iskrenije da će ipak i koji novi završiti i na našoj liniji... Nismo mi Bogu iza nogu, samo nas tako tretiraju svi redom....

E da nest od toga dode, onda mi ne bi bilo stvarno zao ici u 5.45 za Osijek...iskreno i ja bi volio nesto od tog vidjet ;D

Piramida

Vjerujte meni da bi i ja volio da 415 dođe do Osijeka.
Ali vozači biraju s kojim će autom do Osijeka. A oni su izabrali H.
Ponekad im uleti i 315te pristigle iz Varaždina pa eto. I one su odlična auta  ;)

tomo

Citat: Piramida  u Prosinac 27, 2009, 15:53:46

Vjerujte meni da bi i ja volio da 415 dođe do Osijeka.
Ali vozači biraju s kojim će autom do Osijeka. A oni su izabrali H.
Ponekad im uleti i 315te pristigle iz Varaždina pa eto. I one su odlična auta  ;)
E pa jebo ja onog tko izabere Jetlinere... Ništa nemam protiv H, naprotiv...

tomo

IM-642-R danas na liniji Imotski-Osijek-Imotski (što je Imoćanin bez mečke  ;) )

Piramida

Znači on je gotov s remontom. To bi značilo da je drugi 404 sada na redu.

tomo

Citat: Piramida  u Siječanj 03, 2010, 00:26:54

Koji, 640 ili 641? 640 bi trebao imati prioritet (subjektivno mišljenje) jer očajno izgleda

Piramida

Citat: tomo  u Siječanj 03, 2010, 01:36:14

Koji, 640 ili 641? 640 bi trebao imati prioritet (subjektivno mišljenje) jer očajno izgleda

641. 640 je bus za prijevoz školske djece i njegovo putovanje po Hrvatskoj je završilo.

tomo

Citat: Piramida  u Siječanj 03, 2010, 10:49:43
Citat: tomo  u Siječanj 03, 2010, 01:36:14

641. 640 je bus za prijevoz školske djece i njegovo putovanje po Hrvatskoj je završilo.
Evo IM-641-F je večeras krenuo put Imotskog sa nekih 15-tak ljudi iz Osijeka... Očajno izgleda, očajno zvuči...Ne znam kako će preživjeti tih 750km... pod hitno treba oporavak!

zvone13

naravno da ce prezivjeti
ljudi moji pa nece mu ovo biti zadnje putovanje

a kad pogledate pa ovo je  Mercedes....... :)

tomo

tomo

zvone13

U Gornjim Brelima teže je ozlijeđen vozač golfa koji je prešao u suprotnu traku i udario u autobus Autopoduzeća iz Imotskog.
Autobus je vozio na redovitoj liniji Imotski - Split -Zagreb i krenuo je iz Imotskog .

Cityliner N1116  jedan od njihova 2 nemam pojma koji   
imate ovdje link:
http://www.slobodnadalmacija.hr/Crna-kronika/tabid/70/articleType/ArticleView/articleId/89482/Default.aspx

Tomek

Cityliner N1116 dobio nove registracije