Linije AP Velika Gorica

Autor sokre, Studeni 13, 2011, 20:11:24

Ivan

Citat: 221  u Prosinac 29, 2012, 17:19:09
ZET-ova linija s najvišim rednim brojem.

http://i1133.photobucket.com/albums/m593/221221221/DSC06430_zps64e70886.jpg
Bezveze zbunjuju ljude, zašto su stavili avion uz Pleso kad uopće ne ide do aerodroma nego u naselje? Zadnja stanica na 335 je jednako daleko od terminala ZLZ koliko i stanica Rudolfa Fizira na 268.

sokre

Citat: MAN19464  u Studeni 03, 2013, 18:48:34
Zato jel su stručnjaci radili novu cestu kroz centar i nisu računali na autobuse,
Napravili su nogostupe i to su morali ukrasti od ceste, zbog ograda kuča, tako su
suzili cestu i nemoguče je mimoilaženje autobusa i ostalih veliki vozila (morali bi se penjat na visoke nogostupe)
Nakon uvida zet kontrole zaključak je da se tu nemože prometovat.

Prošao sam tom cestom i izgleda normalne širine. Po mom sudu.

Prije je razlog taj da izbjegavanjem prolaska kroz selo bus uštedi bar pet minuta i skrati vrijeme vožnje u krugu.

Elegantno su iskoristili tehnički nedostatak na prometnici i poklonili vozačima malo više vremena. Jedini koji su popljugali su Mićevčani (iz starog dijela sela), a profitirali su zapravo svi ostali korisnici.

Opet po mom sudu.

Od kada je to tako?

MAN19464

Citat: Ivan  u Studeni 03, 2013, 18:58:22
Pa koliko je uska ta cesta? ??? Kud sve voze po zagrebačkim brdima kroz Remete ili Borčec, ne znam kakva cesta u Turopolju može biti preuska...
Ma nije problem kaj je uska nego visoki nogostupi jako visoki na s zavojima, pa ako misliš da je bolje lomiti ovjes i guliti gume, ja sam protiv toga kad postoji obilaznica kao alternativa a stanica mičevec 166 je razmak 100 m
od stare stanice, centar nemam skoro nikakav razmak od stare do nove stanice.
Provozaj se na linijama PAVG da nemisliš kako voze samo po širokim cestama.

sokre

Okretište `Sasi` ..

AP Velika Gorica - ulaz i izlaz za nuždu

Linije 303 (Kozjača), 313 (Vukomerić) i 330 ..