Turist Patricija, Pojatno

Autor zlikowszky, Ožujak 23, 2008, 00:43:17

zlikowszky

Turist Patricija d.o.o.
Pojatno, Matije Gupca 46
tel. 091/513-2568

Ne znam da li sam ovdje ili na kojem drugom podforumu pričao o ovom Eurobusu 120, ali čim sam ga prvi put vidio u Zaboku bio mi je osvježenje, jer domaću ljepoticu u ovom bojanju nikad nisam vidio. Znam da je vozio školarce. Konačno sam ga uspio uhvatiti, doduše samo za facu.

Izgleda da mi je cijelo vrijeme bio pod nosom. Sikan je u dvorištu prijevoznika Capar iz Velikog Trgovišća, ali prošli tjedan kad sam je bio tamo, u stvari sam ga prvi put vidio u dvorištu. Nikad prije i nikad poslije.
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

Ivan1983

Bus je u vlasništvu privatnog prijevoznika Nenada Prstačiča iz Pojatnog kraj Zaprešiča.Znam da vozi za đake umjesto onog iz stubičkih toplica zato si ga valjda tamo i vidio.

zlikowszky

Da, vlo lako moguće jer viđam od Patricija turista i TAM 331A119 (nekad Ibus)kako vozi klince.

Ivan1983

Da tako je,a volvo je bio nekad vlasništvo croatiaexpresa koji nse je prevrnuo negdje kod velikog trgovišča a ovaj iskoristio priliku i kupio ga za jeftine novce!!!

Tomek

shef

Moram priznati da sam preživio težak stres ugledavši ovo na auti.hr. Da sam pročitao post kolege zlikowskog možda bi mi ipak bilo malo lakše. Majko moja...

Izgleda da ima još 119-ica u dvorištu iza.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Tomek

Ovaj TAM 331 je ex Ibus i ex APP Požega..

5AR

Novi Vinodolski, prošle nedjelje

Tomek

Evo malo zanimljivih mrcina koje stoje na parkiralištu Patricija turista

Tomek

Inače TAM331 je ex APP Požega, TAM260A119 je ex Grabar, a Eurobus AV120 je ex Croatia express.
Svi busevi su sjajno uređeni i stvarno su prva liga. Posebno me oduševio Eurobus AV120 jer jer stvarno i izvana i unutra apoteka. U njega su ubačena udobna sjedala iz TAM-a te je samim time dobiven veći prostor jer su originalna sjedala od Eurobusa jako široka(puno plastike) te je zbog toga jako uzak prolaz kroz autobus što je sa TAM-ovim sjedalima ipak prošireno.

Evo i iza stražnjih vrata ima stolić:

zlikowszky

A ako se ne varam, u TAM-u 260 su od Eurobusa sjedala. Ne znam samo jesu li to doslovce samo zvekslali ili su u TAM-u od nekog drugog AV-a

Tomek

Zamjenjeni su. Eurobus je uži od TAM-a, a ima šira sjedala pa su TAM-ova stavljena u Eurobus, a Eurobusova u TAM. Sad u oba ima mjesta i za hodati. TAM-ova sjedala su usput generalno pretapecirana i izgledaju ko nova.

uoJAVA

nevaraš se u tamu su ipak sjedala od Volva. kupljeno, dans stigla mrcina... slike budu za koji dan... L.P.  Hvala g.Nenadu!

Ivan1983

Volvo dobio naljepnicu KLASTERA......

Tomek

Stvarno je lijep, žao mi je što fotka nije bolje uspjela