Autotrans – novosti

Autor autobusi.org, Studeni 24, 2007, 10:53:27

kriticar

Čuo sam da su u Rijeku stigle tri polovne setre serije 300. Dvije S315HD i jedna S315UL. Jedna S315HD bi trebala u P.J. Krk, a ostale dvije u P.J.Istra(Poreč)
Zamolio bi nekog iz Rijeke da ih poslika.
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

kontrola

Citat: 5AR  u Studeni 19, 2008, 23:32:01
Nova poslovna jedinica Zagreb ima za sad dva autobusa. Dubravu 1310 i O404 985 koji je privremeno dok se ne popravi 987.
1051 navodno u novoj shemi.
1007 pj ogulin ce najvjerojatnije za zagreb....a mislim da 2 busa idu gore sad sto su najnoviji dosli(oni polovni njih 6-7 komada)
we shall never surrender

Tomek

A kakvi su planovi za PJ Zagreb? Jel ATR misli napraviti negdje garažu jer ovo blato gdje sad parkira je užas.

kontrola

a neznam točno ali mnislim da se neće ništa pravit......moram još to provjerit.....
još ću večeras stavit neke linije nove koje su prije bile kooperacija s brionima i koje će sada vozit samo atr------ima jedan zanimljiv polazak 06 45 iz zagreba za pulu i to bi mogla vozit pj zagreb
kažem mogla jer još niš nije sigurno
we shall never surrender

5AR

Novosti su jedna Setra S315GT, tri Setre S315HD i jedna S315GT-HD  Naravno i S415GT-HD koja je u Novom V.
Promjene po poslovnicama, ,
iz Rovinja 806 rashod, 808 u Pazin a 1137 u Poreč
iz Buzeta 1200 u Pazin
sa Krka 973 rashod (u Poreču)
U Labin 1138 iz Poreča  i 1248 iz Pazina
U Poreč 1318 i 1319 a dolazi još jedna

5AR

U PJ Krk 1320
u PJ Cres 1321

shef

Danas viđena Bova od Gaje na liniji Rijeka-Baška, a ima i montiranu tablu za školski prijevoz, koja joj na onom okruglom nosu stoji k'o blatne gumene čizme Nikolini Pišek. Da li to znači da je promjenila garažu, ili je čak možda skroz postala Autotransova?
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

Niš novoga.  PJ Novi VInodolski drži jedan  (prije su bila 2) polaska  Rijeka-Baška.  Mislim da je 11:30 ili tako nešto blizu.
A što se tiče table za školski prijevoz, mislim da su ju dobili svi autotransovi autobusi, osim možda najnovijih iz PJ Rijeka.

5AR

1317 stigao u Rijeku, a 1194 otišla na Korčulu.
1198 prodan

5AR

1274 sudeći po registraciji seli u Autoprijevoz Otočac  :-\

kriticar

Maloprije sam vidio još jedan transov bus sa GS reg. radi se o busu gbr. 1158 nove reg. GS278BL, a vozio liniju Rovinj - Dubrovnik - Rovinj.
Jeli to trans seli u Gospić ili Otočac?

1970 i na Dubrovačke

shef

Pogledaj u temu AP Otočac.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

kriticar

Citat: shef  u Travanj 08, 2009, 12:39:39
Pogledaj u temu AP Otočac.
Pročitano shef prije nego je i prethodni post napisan, ali ovo je Istarski bus na Istarskoj liniji sa GS reg.
Ko zna koje su igre u pitanju?
A slali su buseve i na Brač ,Korčulu po osnivanju PJ tamo ,ali ih nisu preregistrirali.

1970 i na Dubrovačke

Shole

Sve mi to skupa čudno  :-\ :-\ :-\ :-\   
Morat ćemo malo bolje počet pratit razvoj situacije

man750

Vjerovatno ce biti jos buseva ATR sa GS reg. To je najvjerovatnije dokapitalizacija APO papirima, a autobusi voze gdje i do sada dok se APO ne ukomponira u strukturu ATR,
Mi na spisku ATO imamo dvadesetak vozila, a sada se spominje  cetredesetak autobusa.
Nek nam se i desetak sakrilo, najmanje desetak Transovih mislim da je sada dobilo GS reg kao dokapitalizacija.
To je po meni jedini razlog zasto odjednom na ATR busevima GS reg.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -