Autotrans – novosti

Autor autobusi.org, Studeni 24, 2007, 10:53:27

trebor_ttt

neznam dali se zna, pa ću ja reći...
Autotrans je naručio 10 komada Setri S417HDH

eto pa veselimo se njihovom pojavljivanju na cestama:)
1425, a 1306 u <3

erobuss

Citat: trebor_ttt  u Veljača 05, 2009, 17:53:48
neznam dali se zna, pa ću ja reći...
Autotrans je naručio 10 komada Setri S417HDH

eto pa veselimo se njihovom pojavljivanju na cestama:)

Red je bio da pređu na HDH, pod uvijetom da da se ne radi o noćašnjim snovima  8)
Iskreno, već neko vrijeme stagniraju sa nabavkom novih vozila...

trebor_ttt

kažu da su gotove već, valjda se sada papiri čekaju i što ja znam još. iz povjerljivih izvora sam doznao, tako da vjerujem da je istina to.
1425, a 1306 u <3

Tomek

Čak 10 komada? Šta će s toliko njih? Uglavnom pohvalno je da su se sjetili kupiti model HDH(ili HD) jer GTHD koje oni godinama preferiraju su ipak niža klasa, a Autotrans grupa ipak želi biti naša najjača tvrtka.

kriticar

Setre Top class su ipak turistički autobusi,dok su confort class linijski, ne znam dali Trans to ulazi u drugi segment poslova? Ipak međunarodne linije trpe zbog konkurencije niskobuđetnih avioprevoznika.
U svakom slučaju obnova voznog parka je dobro došla.
Ali deset teško je povjerovati, da nije netko dokapitalizirao trans?
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

Shole

Živi bili pa vidjeli, ali mi to nekako nije baš leglo poznavajući ATR.  Ne sjećam se kad su zadnji put uopće kupili toliko buseva odjednom, pa još k tome buseva kojih do sad nisu imali i koji se ne uklapaju baš u dosadašnji način poslovanja.  Kao što je netko već rekao, možda imaju namjeru preorjentirat se na druge vrste poslova, ali neznam baš koliko je to pametno u ovoj situaciji  :-[

EDIT:  zadnje takve nabavke su bile krajem 80-ih kad su se nabavljali masovno TAM-ovi 260A119.  I recimo da bi još tu mogli eventualno računat '96./'97.  kad je došlo u kratkom periodu 2 put po 6 MB O404 i između njih 4 Dubrave 1438V.

kriticar

Citat: Shole  u Veljača 05, 2009, 20:51:06
Živi bili pa vidjeli, ali mi to nekako nije baš leglo poznavajući ATR.  Ne sjećam se kad su zadnji put uopće kupili toliko buseva odjednom, pa još k tome buseva kojih do sad nisu imali i koji se ne uklapaju baš u dosadašnji način poslovanja.  Kao što je netko već rekao, možda imaju namjeru preorjentirat se na druge vrste poslova, ali neznam baš koliko je to pametno u ovoj situaciji  :-[

EDIT:  zadnje takve nabavke su bile krajem 80-ih kad su se nabavljali masovno TAM-ovi 260A119.  I recimo da bi još tu mogli eventualno računat '96./'97.  kad je došlo u kratkom periodu 2 put po 6 MB O404 i između njih 4 Dubrave 1438V.

zaboravio si da su između dvije grupe po 6 mercedesa stigla i 4 redizajnirana D1426, jedan D1426, dvije setre S211HD. jedan VW Transporter i 4 servisna vozila

1970 i na Dubrovačke

kriticar

Čuo sam da su u Rijeku stigle tri polovne setre serije 300. Dvije S315HD i jedna S315UL. Jedna S315HD bi trebala u P.J. Krk, a ostale dvije u P.J.Istra(Poreč)
Zamolio bi nekog iz Rijeke da ih poslika.

1970 i na Dubrovačke

kontrola

Citat: 5AR  u Studeni 19, 2008, 23:32:01
Nova poslovna jedinica Zagreb ima za sad dva autobusa. Dubravu 1310 i O404 985 koji je privremeno dok se ne popravi 987.
1051 navodno u novoj shemi.
1007 pj ogulin ce najvjerojatnije za zagreb....a mislim da 2 busa idu gore sad sto su najnoviji dosli(oni polovni njih 6-7 komada)
we shall never surrender

Tomek

A kakvi su planovi za PJ Zagreb? Jel ATR misli napraviti negdje garažu jer ovo blato gdje sad parkira je užas.

kontrola

a neznam točno ali mnislim da se neće ništa pravit......moram još to provjerit.....
još ću večeras stavit neke linije nove koje su prije bile kooperacija s brionima i koje će sada vozit samo atr------ima jedan zanimljiv polazak 06 45 iz zagreba za pulu i to bi mogla vozit pj zagreb
kažem mogla jer još niš nije sigurno
we shall never surrender

5AR

Novosti su jedna Setra S315GT, tri Setre S315HD i jedna S315GT-HD  Naravno i S415GT-HD koja je u Novom V.
Promjene po poslovnicama, ,
iz Rovinja 806 rashod, 808 u Pazin a 1137 u Poreč
iz Buzeta 1200 u Pazin
sa Krka 973 rashod (u Poreču)
U Labin 1138 iz Poreča  i 1248 iz Pazina
U Poreč 1318 i 1319 a dolazi još jedna

5AR

U PJ Krk 1320
u PJ Cres 1321

shef

Danas viđena Bova od Gaje na liniji Rijeka-Baška, a ima i montiranu tablu za školski prijevoz, koja joj na onom okruglom nosu stoji k'o blatne gumene čizme Nikolini Pišek. Da li to znači da je promjenila garažu, ili je čak možda skroz postala Autotransova?
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

Niš novoga.  PJ Novi VInodolski drži jedan  (prije su bila 2) polaska  Rijeka-Baška.  Mislim da je 11:30 ili tako nešto blizu.
A što se tiče table za školski prijevoz, mislim da su ju dobili svi autotransovi autobusi, osim možda najnovijih iz PJ Rijeka.