Autotrans – novosti

Autor autobusi.org, Studeni 24, 2007, 10:53:27

Shole

Dal je to zamjena za 977 na Orebić-Lovište ili ide baš umjesto Neoplana?
E sad je pitanje koji od par onih većih B3.  Dal će neki od dva bodulska,  ili pak istarski.   5ar nek malo prati situaciju po Krku pa da ih redom eliminiramo.

man750

Pricalo se da ce na Korculu 1179 . Trebao bi voziti umjesto 977.
povratkom 1288 iz najma kod agencije Elite vjerovatno imaju visak, a za sezonu ce valjda doci i nesto novo.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

kriticar

Izgleda da su dvije dubrave D1438V iz Požege (APP) završile u ATR i to kao gbr. 1310 i 1311
gbr.1179 prebačen u PJ Korčula, 1171 u PJ Novi Vinodolski.
1275 napustio Korčulu i sada je u Rijeci. vjerovatno će poslije popravka(ako ga bude) biti raspoređena u neku od PJ.
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

mate

Tocno je da su dvije Dubrave (ex.Gbr 45 i 46 u APP) zavrsile u ATR...danas mi je to potvrdio jedan sofer APP-a...
onda su to te dvije u ATR PJ Krk...

man750

Citat: mate  u Listopad 24, 2008, 17:50:41
Tocno je da su dvije Dubrave (ex.Gbr 45 i 46 u APP) zavrsile u ATR...danas mi je to potvrdio jedan sofer APP-a...
onda su to te dvije u ATR PJ Krk...
Ipak nisu na Krku nego u novoj garaži u Rijeci,a u koju PJ ce biti rasporedjene ostaje da vidimo
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

mate

Jos bi nadodao...taj sofer je cak nest bio spominjao da bi te Dubrave mogle zavrsit u Istraprometu,dakle u Umagu...al ni on nije bio siguran u tu tvrdnju...budemo sve vidili... ;)

shef

Danas sam prolazio pokraj garaže i situacija je slijedeća:
unutra su dvije Dubrave 1438V, jedna je u bojama ATR (stara shema) sa djelomično razmontiranim prednjim krajem i skinutim tablicama; druga se nalazi u hali, novoobojana je u čisto bijelo bez ikakvih oznaka i ima bijelo obojano stražnje staklo (ili je to lim ili neki panel), ali ima tablice, no nisam uspio vidjet koje. Od neuobičajenih vozila tamo je bio i "labinjonski" MB o407, te Iveco Euroclass od Otočca koji sad ima nove slike po bokovima.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

Hmmmmm !?
Za tu bez tablica i sa zelenim crtama smo zaključili da je 963 novoobojana,  ali prije bi sad rekao da je ta čisto bijela unutra 963 pošto nema zadnjeg stakla.  Izgleda da su na onim APP-ovim skinuli plave i stavili zelene crte.  Bumo vidli.  Čudi me da APP-ove nisu dobile @ dizajn pa da budu ko 1038.

shef

Jučer sam konačno u Tinjanu (pršuti!!!!) naletio na Dubravu 990, već ima više od godine i pol da je nisam vidio, vozila je talijane na degustaciju. Bit će i slika, ali nije na mom aparatu. Također sam sreo i novi Daily, pretpostavljam da je to jedan od onih 131x, tablica je RI-xxx-PZ, ima Irisbusovog delfina umjesto natpisa Iveco na nosu.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

Kako izgleda Daily u @ izdanju?

Shole

Da budem iskren, ja sam na to zaboravio.  Nije vijest jer je bilo još u ponedjeljak ili utorak.

U Gorskom kotaru, na staroj cesti Rijeka-Zagreb na ulazu u mjesto Donja Dobra sa Riječke strane dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali biciklista (73) koji je smrtno stradao, i autobus Autotransa Rijeka, Setra 1102,  Ri-465-JE kojom je upravljao B.T. (56) iz Rijeke.   Do nesreće je došlo kad je u dugom lijevom zavoju biciklista koji se kretao uz desni rub kolnika iznenada odlučio prijeći na suprotnu stranu ceste prilikom čega ga je zakačio autobus koji se kretao iza njega u istom pravcu.  Na mjestu je smrtno stradao.

boro

Danas sam u Puli sreo Novi Iveco Daily, bijel,bez ikakve sheme,riječke tablice i gb.1314 .

ko_to_tamo_peva

Pročitah danas na teletextu, pa zapjevah od sreće...

S danom 05. studenim 2008. godine dolazi do snižavanja cijena putnih karata u prosječnom iznosu od čak 5,8% na svim linijama koje samostalno obavljaju prijevoznici Autotrans d.o.o. Rijeka i Istra Promet d.o.o. Umag.
::| ::| ::|

5AR

Citat: 5AR  u Studeni 16, 2008, 01:05:04
1275 prešao u PJ KRK

http://i218.photobucket.com/albums/cc265/petar22/Autotrans/PB141547_resize.jpg

http://i218.photobucket.com/albums/cc265/petar22/Autotrans/PB141552_resize.jpg

Citat: Shole  u Studeni 16, 2008, 01:36:52
Umjesto kojeg, jel se neki sprema za odstrel ili je to pojačanje?
1291 je na bolovanju, boli ga glava i otišao je u Rijeku na liječenje, a ima šanse da se ne vrati pa bi mu to bila zamjena za sad.

Novost u PJ Cres 1315 RI-287-RA

Shole