Autotrans – novosti

Autor autobusi.org, Studeni 24, 2007, 10:53:27

NP-549

Stigao još jedan Neoplan Cityliner  1402

ikar

Počinje sezone, počinje i obnova. Nisam ni sumnjao da će samo na jednoj Setri ostat novosti  ;D

shef

Zaboravio sam jučer ovo stavit (Novi List):

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

jesrib

steta ovog prelijepog busa da se vrti oko Jadranke i da bude na redovnoj za ZG ili LJ, ovaj bus treba dobrog mladog vozača i u vanjski turizam (nov bus, manje cestarine i check pointi- euro6...), mislim stvarno steta.
kvalitetno odrađen posao traži kvalitetne uslove rada!

Marek

Citat: jesrib  u Svibanj 27, 2012, 11:34:16
steta ovog prelijepog busa da se vrti oko Jadranke i da bude na redovnoj za ZG ili LJ, ovaj bus treba dobrog mladog vozača i u vanjski turizam (nov bus, manje cestarine i check pointi- euro6...), mislim stvarno steta.

A nije ni najbolje rješenje Regio za ZG.

Tomek

Pola milijuna Eura??? kako bacaju te svote, nevjerovatno...

shef

Loša je slika, ali moram, Merdžo je dobio led-ice  :P

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

steyr1985

Autotrans preuzeo sezonsku liniju od POSE    Split -  Dubrovnik  -  Split.

5AR

I opet stigao još jedan Cityliner, 1403

shef

Danas bi iza 10:30 trebala biti prezentacija novih vozila na trgu 111. Brigade, pa ako netko ima vremena... Ja sam van Rijeke.

(c)Teutonic

ikar

1402, 1403 i jedan Sprinter su na prezentaciji.

1403 ima registracije RI-702-TG. I uz stilizirano @ piše i travel. Koliko sam vidio malo je i bolje opremljen!

MSX

Redizajnirane web stranice www.autotrans.hr. Neke rade, a neke ne, ali to je vjerojatno zbog prešaltavanja u novi dizajn...

shef

EDIT: nove fotografije, isto mobitel ali bolja reza:

Ovaj zadnji je taj 1403.

(c)Teutonic

shef

Genijalci su stavili u vozni park za najam 1026  :-\

(c)Teutonic

MSX

Citat: shef  u Lipanj 14, 2012, 13:08:52
Genijalci su stavili u vozni park za najam 1026  :-\
Ma dobro... Ionako nitko te stranice ne doživljava ozbiljno... :)evil