Autotrans – novosti

Autor autobusi.org, Studeni 24, 2007, 10:53:27

Shole

1009 ima tu tabelu, onu starinsku sa satom i graviranim slovima.

shef

Ova je bez satova, sa velikim slovima.

EDIT: tražio stare fotke: ovakva:

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Berlingo

Glede starih tabli ja sam pronasao samo ovo. Ovo bas i je s 1096. A glede linija, vidjen je i "neki novi kombi u Bateru i Ledenicama". Tako kazu ljudi. Izgleda da ima i obrnutih situacija.

leic96

Citat: shef  u Rujan 25, 2011, 08:30:51
Inače da ne bi netko mislio da voze samo Daily i Crafter, vidio ja i staru Setru 1096. Plava tabela na kojoj se ništa ne vidi i voziiii...

Ja sam vidio i 1378 isto na city bus liniji. Oni najčešće voze ujutro kada puno učenika idu u školu.

Shole

Oni će to vjerovatno pokrivat sa 2,3 busa jer je tako jednostavnije složit raspored. Ako je onaj za Grižane imao pauzu 2 sata, zašto nebi napravio 2 đira za Jadranovo ili Gornji kraj umjesto da dolazi netko treći radit to dok ovaj šeće po Crikvenici

leic96

Jedna novost: Danas sam vidio na AK Crikvenica VW LT, bivši city bus crikvenica, kojega je Murvica prodala Autotransu i još uvijek je u staroj shemi. Gbr. nisam vidio dobro, ali je 13XX (mislim da je 1392).

NP-549

Nemora značit da je 1392 jer je došla još jedna Setra.

leic96

Citat: NP-549  u Rujan 28, 2011, 18:36:50
Nemora značit da je 1392 jer je došla još jedna Setra.
Potvrđeno, gbr.1392.

5AR

Premijerno  ;D
1393, Sprinter genraciju stariji model

Shole

Di samo izvlače ove tablice koje su blizu jedna drugoj, a ima ih na cesti već mjesec dana, ako ne i više.  Imamo i 128 i 129 TA, i sad odjedanput 124.  Još će se do garažnog 1400 pojavit i 125,126,127 TA

lukas auto

5ar, ova druga slika baš kreativna: veliki, manji i najmanji... 8)

erobuss

Bijeli Cityliner N1216 HD sa novom shemom vozi HNK Hajduk! Nisam siguran, ali čini mi se da se radi o posljednje pristiglom

bagerista

Novost! Još jedan BMC Probus u ATR-u ja mislim da ce biti 1394 ili cak 1395 zavisi ako se zagurao koji osobni auto u medjuvremenu ??? Zasada po prvim informacijama trebao bi u PJ OPATIJA ići umjesto setre 1171,razvoj dogadjaja slijedi :)evil

bagerista

Novi BMC PROBUS ima gbr 1394 tablica je RI 782TB,usput da se pohvalim da je moja malenkost good_boy zaduzila upravo taj bus i bus ce voziti na podrucju grada Opatije kao CITYBUS ;D

shef

Citat:Novi BMC PROBUS ima gbr 1394 tablica je RI 782TB

Vidio ga i ja konačno danas - shema = 0 (nula). Još uvijek sav bijel, ali garažni broj i naziv firme ispisan.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic