Autotrans – novosti

Autor autobusi.org, Studeni 24, 2007, 10:53:27

Shole

1050 je na Krk prebačena, a u zamjenu su im dali srebrnu 1153.   Jutarnji Zagreb uglavnom vozi onda duža 416-ica 1379 ili zelenkasta 1509, a čini mi se i da je 1204 isto na Cresu

lussin

Da bar oće sredit tu 1379, potrošeno izgleda a još može dosta. 1153 vidio na Hotelu neki dan, dobro izgleda, ako nije na Hotelu onda vozi za Rijeku preko Porozine

Tomek

1379 jučer ujutro stajala u okolici Vranskog Jezera u kvaru kraj ceste (pokvarila se dan prije), jutarnji ZG je išla 1509.

lussin

Eto na. Neki dan se pokvarila 1301, kako sam čuo "puštala je zvuk kao kad se otvaraju vrata i vozači su pričali da nešto ne valja", stajala je dva dana u Malom Lošinju

gorgoroth

Matej

Zasto doviđenja za Setru?

gorgoroth

Kada se misli na rashod, da li se prodaju dalje, ili idu u Metis

Dreamwalker

Idu u Otočac s ostalim otpisanim busevima. Prvo pokušaj prodaje pa onda tek rezanje. :)
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

gorgoroth

MAN464

Citat: Dreamwalker  u Ožujak 06, 2019, 07:37:57
Idu u Otočac s ostalim otpisanim busevima. Prvo pokušaj prodaje pa onda tek rezanje. :)

Pozdrav a gdje imaju oglasi za te autobuse jer ih nikako ne mogu naći pogotovo za onog Citylinera N 1116?
Hvala unaprijed.  ;)
AD Maiorem Dei Gloriam!!

"Hrvatska je izvojevala svoju slobodu, svoju samostalnost, svoje pravo da sama odlučuje o svojoj sudbini." - Dr.Franjo Tuđman 23.11.1996.

lussin

Logičkim slijedom je 1590, ali zasad samo RI-9523-E

gorgoroth

Ajme, i mi dobili te rugobe

NP-549

Se meni samo čini ili su ovo 19,5 gume ?

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

gorgoroth

RI 9515 E Danas na Škurinju, bez garažnog broja